Hava Durumu

Bursa Yenişehir'e 5 yılda 5 milyar liralık yatırım!

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Süleyman Çelik, ilçeye bağlı 61 köy ve merkezde bugüne kadar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını, hükümet tarafından ise ilçeye 5 yılda 5 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Yenişehir'e 5 yılda 5 milyar liralık yatırım!

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çelik, "Bütün devlet yatırımlarımız ile baktığımızda hızlı tren mali portresi, Otomotiv Test Merkezi, Boğazköy Barajı ve diğer sulama projeleri, Bilecik karayolu, İnegöl karayolu ve diğer hizmetler ile baktığımızda hükümetimizin bütçesinden çıkan toplam 5 milyar lira civarındadır. Bu bölgede böyle büyük yatırımların yapılması ve yapılacak olması devletimizin gücünü ve büyüklüğünü ortaya çıkarmaktadır" diye konuştu.

Başkan Çelik, "Genel anlamda baktığımızda devletimizin gücü ve büyüklüğü hepimiz tarafından takdir ediliyor. Sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yapılan çalışmaların ötesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm İslam coğrafyasında da yapmış olduğu çalışmaları göz önüne aldığımızda Allah'a hamd olsun artık Dünya devletleri sıralamasında hak etmiş olduğumuz o ilk 10'nun içerisinde yer almak bizlerin hakkıdır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.