Hava Durumu

Bursa'yı ayağa kaldıran olayda flaş gelişme! Şoför görevden uzaklaştırıldı

Bursa özel halk otobüsünde şoförün, ayağı çamurlu olduğu gerekçesiyle bir çocuğu otobüsten attığı haberine, Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi. Olayın gerçeği yansıtmadığı fakat şoförün olaya müdahale tarzından dolayı görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'yı ayağa kaldıran olayda flaş gelişme! Şoför görevden uzaklaştırıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden, özel halk otobüsü şoförünün, bir çocuğu üzeri kirli diye bağırarak araçtan attığı haberleri üzerine açıklama geldi.

Açıklamada, sosyal medya ve basına yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Otobüsteki tartışmanın, iki gencin çekirdek kabuklarını yere atmasından kaynaklandığı duyurulan açıklamada, "Yolcuların kendi aralarındaki tartışma, otobüs şoförünün de müdahalesiyle istenmeyen boyuta gelmiştir. Ancak şoförün olaya müdahale tarzını asla tasvip etmiyoruz. Şiddetin hiçbir türüne asla taviz vermeyeceğimiz için otobüs şoförü görevden uzaklaştırılmıştır." ifadelerine yer verildi. 

Otobüsün içinde bulunan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 2 çocuğun otobüsün içerisinde çekirdek yedikleri ve bir vatandaşın da çocuklara tepki göstererek otobüsten dışarı çıkarmaya çalıştığı görülüyor. Çocukları otobüsten çıkartmaya çalışan yolcuya başka bir yolcunun tepki göstermesiyle ikili arasında gerginlik yaşandığı ve daha sonra otobüs şoförünün de olaya müdahil olarak diğer yolcuyla tartıştığı görülüyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.