Hava Durumu

Bursa'yı dehşete düşüren mavi balina intiharında detaylı inceleme!

Bursa'da mavi balina oyunu nedeniyle bir gencin canına kıyması, diğerinin de intihara teşebbüs etmesi nedeniyle, emniyet ekipleri çocukların bilgisayar ve telefonlarına el koydu.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'yı dehşete düşüren mavi balina intiharında detaylı inceleme!

Mavi Balina oyununun kurbanları her geçen gün artıyor. Oyunun son kurbanı Bursa'dan 16 yaşındaki bir genç oldu. Panayır Mahallesi'nde oturan ve Mavi Balina oyununu oynadığı iddia edilen Ahmet P. (16) pazartesi günü halı sahanın demirlerine kendini asarak hayatına son verdi. Olay esnasında Ahmet P.'nin yanında olan Batuhan K. da tırın altına kendini atarak intihara teşebbüs etti. Girişimi başarısız olan  Batuhan K., sinir krizi geçirince Uludağ Üniversitesi Ruh ve Sinir Hastalıkları Çocuk Kliniği'nde tedavi altına alındı.

Çocukların mavi balina oyunu oynadığından şüphelenen emniyet ekipleri bilgisayar ve telefonlarına inceleme yapmak üzere el koydu. Birkaç gün sürmesi beklenen incelemenin ardından intiharın detaylarının aydınlığa kavuşması bekleniyor.

Batuhan K.'nin annesi Mücahide K, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Diğer anne ve babaları uyaran Mücahide K, çocuğunun hastanede yatan fotoğrafını paylaşarak, "Anne babalar, lütfen çocuklarınızı kontrol edin. Oğlum Mavi Balina oyunu yüzünden intihara teşebbüs etti ve bu halde' notunu yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.