Hava Durumu

Bursa Yusufelililer Derneği'nden şehit kütüphanesine anlamlı bağış!

Bursa Yusufelililer Derneği, 2015 Yılında Cizre'de hain terör saldırısında şehit olan Polis Salih Hüseyin Parça anısına kurulan kütüphaneye çok sayıda kitap bağışladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Yusufelililer Derneği'nden şehit kütüphanesine anlamlı bağış!

2015 Yılında Cizre'de hain bir terör saldırısında şehit olan Polis Salih Hüseyin Parça'nın ismi aynı ilçede açılan bir ilkokula verilerek ölümsüzleştirildi. 

Aynı ilçede eğitim veren Menderes Ortaokulu bünyesinde kahraman şehidimizin isminin verildiği  'Şehit Polis Hüseyin Salih Parça Kütüphanesi de açıldı.  

Artvin Yusufelili olan şehidin adına yapılan bu güzel çalışmaya duyarsız kalmayan Bursa Yusufelililer Derneği de kurulan kütüphaneye Milli Eğitim Bakanlığı'nın tavsiye niteliğindeki eserlerinden ve dernek üyelerinin bağışladığı okuma kitaplarından oluşan çok sayıda kitap ve öğrencilere kırtasiye malzemesi göndererek katkıda bulundu.

Kampanya kapsamında bir araya gelen dernek yönetim kurulu üyeleri adına beyanda bulunan dernek başkanı Şerafettin Yavuz  "Varlığımızı ve birliğimiz borçlu olduğumuz tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, bu küçük hediyemizin öğrencilerimize yararlı olmasını diliyoruz" dedi  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.