Hava Durumu

Bursalı çoban nefes kesen operasyonla kurtarıldı

Bursa'da koyunlarını otlatırken, yere düşerek ayağını kıran yaşlı çoban nefes kesen operasyonla kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı çoban nefes kesen operasyonla kurtarıldı

Orhangazi ilçesine bağlı  Çakırlı Mahallesi'nde bir şahsa ait koyunları otlatmak için Menteş Tepe mevkiine giden Cebrail Özdemir (61), burada arazide yürürken ayağını burkarak yere düştü. Daha önce bacağında kırıktan dolayı platin bulunduğu belirlenen Cebrail Özdemir'in ayağı kırıldı.

Yerinden kıpırdayamayan Özdemir, bağırarak sesini yakınlarda zeytin toplayan vatandaşlara duyurmaya çalıştı. Bir süre sonra zeytin toplayan vatandaşlar sesin geldiği mahalle gittiklerinde, Cebrail Özdemir'i yerde yatarken buldu.

ROMÖRKLE TAŞINDI

Çağrılan sağlık ekipleri, arazinin engebeli olması sebebiyle Özdemir'in bulunduğu alana ulaşamadı. Çakırlı'dan çağrılan bir traktörün römorkuna binen sağlık ekipleri, Cebrail Özdemir'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Battaniyeye sarılan yaşlı çoban, römorka konarak ambulansın bulunduğu yere taşındı. Özdemir, daha sonra Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdemir'in bacağında bulunan platinin kırıldığı belirlendi.

SAĞLIK GÖREVLİSİ FENALAŞTI

Yaklaşık 2 saat süren kurtarma çalışmaları esnasında 112 ekibindeki bir görevli fenalaştı. Ambulansta meslektaşları tarafından müdahale edilen sağlık görevlisi, bir müddet dinlendikten sonra tekrar işine devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.