Hava Durumu

Bursalı Fatih için Valilik harekete geçti

Bursa Valiliği, geçtiğimiz yıl Mudanya'da boğulmaktan son anda kurtulan, 4 ay boyunca komada kalan ve bu süre zarfında vücut fonksiyonlarını kaybeden Fatih Alver için harekete geçti. Valilik, Bursalı Fatih'in tedavi masrafları için yardım hesaplarının açılmasına izin verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı Fatih için Valilik harekete geçti

Bursa'da geçtiğimiz yıl tatil yaptığı sırada, boğulmaktan son anda kurtarılan Uludağ Üniversitesi Elektrik Mühendisliği 1'inci sınıf öğrencisi Fatih Alver, 4 ay komada kaldıktan sonra hayata tutundu. Hastaneye kaldırıldığı sırada ve tedavi gördüğü süre içerisinde kalbi birçok kez duran ve hayata tekrar döndürülen Fatih Alver, 4 aylık koma sürecinden sonra kaybedilen vücut fonksiyonlarını tekrar kazanmak için fizik tedavisi görmeye başlamıştı. Bir lisede aşçılık yapan Fatih'in babası Murat Alver, oğlunun fizik tedavi görmesi için 150 bin TL harcayarak evde fizik tedavi görmesini sağladı. Bunun üzerine elde avuçta ne varsa sattığını, artık fizik tedavi masraflarını karşılayamadığı için, tedavi sürecini durdurduğunu söyleyen Murat Alver, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve hayırseverlerden, Fatih'in tedavisi için yardım beklediğini söylemişti.

Bursa Valiliği'nin Fatih'in babası Murat Alver'e  gerekli hesapları açması hususunda verdiği izin belgesi

VALİLİK HAREKETE GEÇTİ

Fatih Alver'in babası Murat Alver'in çağrılarına kulak veren ve harekete geçen Bursa Valiliği,hasta gencin tekrar sağlıklı bir şekilde yaşama dönebilmesi için gerekli girişimleri başlattı. Ziraat Bankası'nda TL, Euro ve dolar bazlı hesap açılmasına izin veren Valilik,hayırsever vatandaşların gönül rahatlığı ile yardımlarını ulaştırabilmesinin önünü açmış oldu.

Fatih'in annesi ve babası 

 Daha önce birçok kez mağdur vatandaşların derdine çare olan Bursa halkından, kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyen acılı baba Murat Alver, kendilerine uzanacak bir yardım eli beklediklerini kaydetti.

FATİH İÇİN BURSA VALİLİĞİ'NİN İZNİYLE AÇILAN HESAP NUMARALARI:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.