Hava Durumu

Bursalı iki arkadaştan iç üşüten eğlence! Biri kara, diğeri denize atladı...

Bursalı iki arkadaştan biri yeni yıla kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'da kar banyosu yaparak, diğeri ise tatil için gittiği Fethiye Ölüdeniz'de serin sulara dalarak girdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2019 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2019 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı iki arkadaştan iç üşüten eğlence! Biri kara, diğeri denize atladı...

Bursa'da bir fabrikada çalışan Necati Öztürk ve Osman Demir anlaşarak yeni yıla farklı bir etkinlik yapmak istedi. Yılbaşı tatili için Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan ablasına giden Osman Demir, Ölüdeniz'in serin sularına girerken, Bursalı dağcı Necati Öztürk de Marmara Bölgesinin en yüksek noktası olan Uludağ'da eksi 5 derecede kar banyosu yaptı. Sabahın erken saatlerinde Uludağ'a yürüyüşe çıkan Öztürk, üzerini çıkarıp kara girdi. Küreklerle kara gömülen Öztürk karda yürüdü ve bir metreyi bulan kara balıklama dalarken, hava sıcaklığı 10 derece olan Ölüdeniz'deki arkadaşı Demir serin sulara girdi. O anlar arkadaşları tarafından böyle kaydedilirken, ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Yaptıkları planı gerçekleştirdiklerini belirten 47 yaşındaki Bursalı dağcı Necati Öztürk, havanın bayağı soğuk olduğunu kara girdikçe alıştıklarını, tekrar tekrar girdiklerini söyledi. Öztürk, belki de onun sayesinde bu sene hasta olmayacağını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.