Hava Durumu

Bursalı iş adamı, otelini sağlık çalışanlarına açıyor!

Bursa'da, 2000 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet gösteren Holiday Inn Hotel, gece gündüz durmaksızın koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına kapılarını açma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2020 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2020 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı iş adamı, otelini sağlık çalışanlarına açıyor!

Gece gündüz durmaksızın çalışan sağlık çalışanları için bazı oteller destek kampanyası başlattı. Tüm Türkiye'de dalga dalga yayılan desteğe Bursa'da faaliyet gösteren Holiday Inn Hotel de kayıtsız kalmadı. 2000  yılından bugüne turizm sektöründe faaliyet gösteren Holiday Inn Hotel, kapılarını koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına açma kararı aldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Her geçen gün tüm dünyayı etkisi altına alan ve pandemi kapsamında en üst seviyede önlemler alınan COVID-19 Korona virüsü ne yazık ki toplum sağlığımız için büyük tehdit olmaya devam etmektedir. Ülkemizde de korona virüsü ile mücadele tedbirleri kapsamında topyekün bir çalışma sürdürülmektedir. Bir çoğumuz  #evdekal tedbiri ile aktif  çalışmalarımıza  ara verdik.  Hastalıkla  mücadele başladığı ilk günden bu güne sağlık çalışanlarımızın ne denli vefakarca çalıştığı ve üstün gayretleri hepimizin gözleri önündedir. 2000  yılından bu güne HOLIDAY INN HOTEL  BURSA  markasıyla , turizm sektörüne hizmet veren SED-CEM TURİZM LTD. ŞTİ.  Başkanı Sedat Çağlar'ın ve ortaklarının birlikte aldıkları karar sonucunda , 1 Nisan 2020 tarihi itibariyle  Bursa  İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonu doğrultusunda  birlikte hareket edilerek,  sağlık mensuplarının konaklaması için otel hizmete açılacaktır" ifadeleri yer aldı..

SED-CEM TURİZM adına Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Çağlar  da "Sağlıklı gelecek adına canla başla çalışan sağlık sektörü çalışanlarına hepimiz minnettarız. Zor koşullarda büyük fedakarlık göstererek çalışıyorlar. En kısa süre içinde elbirliği ile atlatacağımıza inandığımız bu süreci onlar adına kolaylaştırabilirsek ne mutlu bize" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.