Hava Durumu

Bursalı iş insanı Ali Osman Sönmez kabri başında anıldı

Bursa'ya sayısız eser kazandıran merhum iş insanı Ali Osman Sönmez, vefatının 17. yıl dönümünde Sönmez ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı iş insanı Ali Osman Sönmez kabri başında anıldı

Bursa'da eğitimden sağlığa kadar pek çok alanda kalıcı eserler kazandıran merhum işadamı Ali Osman Sönmez vefatının yıl dönümünde Emirsultan'daki kabri başında anıldı.

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, eşi Ümran Sönmez, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Sönmez ve eşi Gökçe Sönmez, Ali Cem Sönmez, Cemil Sönmez kabrini ziyaret ederek merhum işadamı Ali Osman Sönmez için dualar okudu.

Ali Osman Sönmez'i özlemle andıklarını ifade eden Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, "Değerli aile büyüğümüzün bir vefat gününde daha ona gelerek dualarımızı ettik. Bursa ve Türk ekonomisi başta olmak üzere yapmış olduğu tüm çalışmalarından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunduk. Allah dualarımızı kabul etsin. Saygımız, sevgimiz sonsuza kadar sürecek" şeklinde konuştu. Sönmez ailesi ardından Emirsultan Mezarlığı'ndaki diğer aile fertlerinin kabirlerini de ziyaret ederek dualar etti.

Ali Osman SÖNMEZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.