Hava Durumu

Bursalı iş kadınının yürek yakan hikayesi! Esra Erol'a anlattı

Bursa'da yaşayan Rabia Kuru'nun (52)  hayat hikâyesi özellikle kadınları derinden etkiledi. Eşi tarafından ihanete uğradığını ve 56 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Kuru, başından geçen hazin olayı ATV'de yayınlanan Esra Erol'a anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı iş kadınının yürek yakan hikayesi! Esra Erol'a anlattı

Eşi A.K. tarafından dolandırıldığını ve aldatıldığını Esra Erol'un programında gözyaşları içinde anlatan Kuru, izleyicileri de çok etkiledi. Kuru ,"Eşim benimle ne zaman evleneceğini, ne zaman boşanacağını, hatta boşandıktan sonra sevgilisiyle ne zaman evleneceğini ve tüm hayatıyla ilgili tüm planlarını ajandasına not etmiş" iddiasında bulundu.

1996 yılında A.K. ile evlenen ve iş hayatında başarılı bir ivme yakaladığını belirten Kuru, "2009 yılında eşimle birlikte şirket kurmaya karar verdik. Büyük bir mal varlığına ulaştık. Arsa, lüks otomobil, tarla, şirket ve villalara sahip olduk. 56 milyon lira bir anda elimden uçup gitti. Şu anda sadece emekli maaşım var" dedi.

Şüphe üzerine takip ettiği eşini bir gün evden sevgilisiyle çıkarken gördüğünü anlatan Kuru, "İlk kez onu biriyle gördüm ve o fotoğrafı hiç unutamıyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Kuru o anları anlatırken stüdyodaki konuklardan bazılarının da duygu dolu anlar yaşadığı görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.