Hava Durumu

Bursalı kahveciyi yumruklayarak öldürdüler

Bursa'da 2 arkadaşıyla birlikte otomobille gezmeye çıkan şahıs, yaşanan tartışma sonrası çıkan kavgada aldığı yumruklar nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2017 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı kahveciyi yumruklayarak öldürdüler

Bursa'daki feci olay geçtiğimiz hafta Ovaakça Mahallesi Aziziye Sokak Dedeler mevkiinde meydana geldi. Kahvehane işleten Mustafa Durgut (42), İsmail T. (24) ve Fatih K. (23) ile birlikte otomobille gezmeye çıktı. Dedeler mevkiinde araçtan inerek sohbete başlayan 3 kişi, bir süre sonra tartışmaya başladı.

İddiaya göre, İsmail T., cami derneğinin kıraathanesini işleten babası Şenol T. ile konuşmayan Mustafa Durgut ile aralarındaki meseleyi açtı. Bunun üzerine tartışma küfürleşme yüzünden büyüdü ve kavgaya dönüştü. İsmail T. ile Fatih K., Mehmet Durgut'un kafasını yumruklamaya başladı. Aldığı darbelerle yere yığılan Durgut, bilincini kaybetti. İlk önce Durgut'un numara yaptığını zanneden iki kafadar, daha sonra ambulansı aradı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Durgut, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İsmail T. ile Fatih K. ise hastane polisi tarafından gözaltına alındı. Zanlıların ifadesinde, "Öldürmek niyetimiz yoktu. Önce numara yaptığını sandık kalkmayınca ambulansı arayıp haber verdik" dedikleri öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, "Darp neticesi kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.