Hava Durumu

Bursalı kayıp Eylül'le ilgili flaş gelişme! Kadavra köpek timleri de devrede

Bursa'dan ailesi ile birlikte tatil için Ankara'ya giden ve sokakta oynarken kaybolan Eylül'le ilgili 1 şüphelinin tutuklandığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2018 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı kayıp Eylül'le ilgili flaş gelişme! Kadavra köpek timleri de devrede

Yaz tatili için Bursa'dan Ankara'nın Polatlı ilçesine giden İbrahim ve Şerife Yağlıkara'nın 8 yaşındaki kızı Eylül, Uzunbeyli Mahallesi'nde kayboldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü öğle saatlerinde oyun oynamak için çıktığı mahallede kaybolan Eylül için arama çalışmaları başlatıldı.

En son evlerinin yanındaki yolda bisiklet sürerken görülen Eylül'ün eve gelmediğini fark eden ailesi, dışarı çıkarak çocuklarını aramaya başladı. Fakat ailenin araması sonuç vermeyince, durum bu kez yetkililere bildirildi. İhbar üzerine köyle çok sayıda asker ve AFAD ekibi sevk edildi. Çalışmalar günün aydınlanması ile daha geniş kapsamlı yapıldı. Aramaya Jandarma, emniyet güçleri ve AFAD ekipleri katıldı.

Eylül'ü bulmak için Ankara Valiliği de harekete geçti. Ankara Valisi Ercan Topaca bizzat Uzunbeyli Mahallesi'nde giderek arama çalışmaları hakkında bilgi aldı. Arama çalışmalarının devam ettiğini belirten Topaca, "En ufak ayrıntı kaçırılmadan arama çalışmaları devam ediyor. Bütün vatandaşlarımızın vereceği en ufak bilgi bizi Eylül'e götürecektir. Umarız ki sağ salim kızımıza ulaşırız" açıklamasında bulundu.

Ankara Valiliği'nden Eylül için yeni açıklama daha geldi. Olayla ilgili 1 şüphelinin tutuklandığı bildirilerek,

"Polatlı ilçesi Uzunbey Mahallesi'nde kaybolan Eylül Yağlıkara isimli çocuğun kaybolması üzerine 22-25 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılan arama çalışmalarına Ankara Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl AFAD Müdürlüğü ekiplerince keşif uçağı, drone, kadavra köpek timi, iz takip köpek timi ve motorlu yamaç paraşütleri kullanılarak devam edilmektedir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.