Hava Durumu

Bursalı şehidin evinde hüzün hakim! Büyün hayallerimiz yıkıldı

Bingöl'de şehit olan Bursalı Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer'in İnegöl'deki evinde hüzün hakim. Acılı baba İsmail Gençer ise "Tüm hayallerimiz yıkıldı" diyerek gözyaşı döktü.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı şehidin evinde hüzün hakim! Büyün hayallerimiz yıkıldı

Bingöl'ün Genç İlçesi Yeniyazı mevkiindeki akşam saatlerinde terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer'in acı haberi İnegöl İlçesine bağlı Kurşunlu mahallesinde oturan ailesine ulaştı.

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl İlçe Garnizon Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Bayram Çelikoğlu tarafından verilen acı haber nedeniyle anne Şekernaz ve baba İsmail Gençer sinir krizi geçirirken, yakınları evin önünde toplandı. 5 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan Hüseyin Gençer, 2 yıl önce Nurgül Gençer ile evlendiği ve bir erkek çocuk sahibi olduğu, eşi ve çocuğu ile birlikte görev yeri Bingöl'de oturduğu öğrenildi. Eşi Nurgül Gençer, Eskişehir'de yaşayan ailesinin yanında iken acı haberi aldı.

'BEN GÖREVE GİDECEĞİM DEDİ'

Kaymakam Ali Akça'nın teselli etmeye çalıştığı şehit babası İsmail Gençer, "Eşini Eskişehir'e gönderdi. Baba 'ben göreve gideceğim' dedi ve göreve gitti. Şehit oldu. Tüm hayallerimiz yıkıldı. Bu acı günümüzde bizi yanlız bırakmayan herkesten Allah razı olsun." diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İnegöl ilçesi Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezi Alanında kılınacak cenaze namazının ardından Kurşunlu Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.