Hava Durumu

Bursalı usta oyuncunun yeni dizisi belli oldu

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "No:309" ekibine yeni sezonda bomba gibi bir isim transfer oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı usta oyuncunun yeni dizisi belli oldu

FOX'un dizisi "No:309", yeni sezona büyük bir sürprizle başlayacak. Bu sene 3. sezonuyla ekrana gelecek olan sevilen yapımda Bursalı usta oyuncu Erdal Özyağcılar sevenleriyle bulaşacak

Projenin başrollerini  Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk paylaşıyor.

ERDAL ÖZYAĞCILAR KİMDİR?

Erdal Özyağcılar, 1948 yılında Bursa İznik'de doğmuştur. Şehir Tiyatrosu'ndaki görevinden emekli olarak ayrıldı.

1966 yılında "Ölüm Tarlası" adlı filmle sinemaya başladı. Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı, Yılanların Öcü gibi çok beğenilen filmlerde oynadı.

Son yıllarda daha çok TV çalışmalarına ağırlık veren Erdal Özyağcılar, Bizimkiler, Şehnaz Tango, Beşik Kertmesi, Elveda Rumeli, Yabancı Damat ve Karadağlar gibi dizilerde başrollerde oynadı. Yabancı Damat'taki Gaziantepli baklavacı Kahraman'ın ardından Elveda Rumeli dizisinde, Tolgahan Sayışman, Berrak Tüzünataç, Filiz Ahmet, Şebnem Sönmez gibi oyuncularla çalıştı.

2010 yılında Rus yazar Dostoyevski'nin "Karamazov Kardeşler" adlı romanından uyarlanan "Karadağlar" dizisinde eşi Güzin Özyağcılar ve kızı Zeynep ile birlikte yer aldı. Ayrıca dizide, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Burak Sağyaşar, Ahmet Rıfat Şungar, Hatice Şendil ve Aliona Bozbey de rol aldı.

Erdal Özyağcılar, konservatuar öğrencisiyken tanıştığı tiyatro ve sinema sanatçısı Güzin Özyağcılar ile 1972 yılında evlendi. Emrah (d.1972) adında bir oğlu ve Zeynep Özyağcılar (d.1985) adında kızı var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.