Hava Durumu

Bursalı vatandaşlar dertli! Bunlar yüzünden yolda yürüyemiyoruz

Bursa'da Nilüfer İlçesine bağlı Fethiye Mahallesi'nde vatandaşlar engelli yollarının ve kaldırımlarının üstüne park eden araçlar yüzünden isyan etme noktasına geldi. Günün her saati kaldırımların işgal edildiğini söyleyen mahalle sakinleri yetkilileri göreve çağırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2017 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2017 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalı vatandaşlar dertli! Bunlar yüzünden yolda yürüyemiyoruz

Bursa'daki Fethiye Mahallesi sakinleri bilinçsiz sürücülerin araçlarını, engelli yolları ve kaldırımlara,  günün 24 saati park etmelerinden şikayetçi.

Bu yolların aslen yayalar için yapıldığını, ancak park eden araçlar sebebiyle kaldırımlarda güvenli şekilde yürüyemediklerini söyleyen vatandaşlar  "Bazıları evlerinin önü diye bazıları da yer bulamamaktan dolayı araçlarını kaldırımlara park ediyorlar. Artık sıkıldık bıktık. Yolda güvenli bir şekilde yürüyemiyoruz. Ayrıca bu kaldırımları engelli vatandaşlar da kullanıyor. Gerek görme engelli, gerek yürüme engelli vatandaşlar bu bilinçsiz sürücüler yüzünden zorluk yaşıyorlar. Buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz" dediler.

 

YOLDA YÜRÜYEMEZ HALE GELDİK 

Fethiye Mahallesi sakinlerinden bir başka vatandaş ise 'Artık yolda yürüyemez hale geldik.Maalesef yetkiliker de gerekli denetimleri yapmıyorlar.Mahallemizde yollar bazı yerlerde darlaşıyor. Yürürken bazen seyir halindeki araçlarla karlı karşıya gelip korkuyoruzArtık yeni otopark mı yaparlar, ya da böyle park etmiş araçları çekip ceza mı yazarlar bilemeyiz. Ama buna acilen bir çözüm bulunmasını istiyoruz' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.