Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Bayramda indirimli olacak

Kurban Bayramı için her türlü tedbiri aldıklarını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 4 günlük bayram boyunca toplu ulaşımın yüzde 50 indirimli olacağını kaydetti. Ayrıca Kent Meydanı ile Hamitler Kent Mezarlığı arasında ücretsiz ulaşım sağlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Bayramda indirimli olacak

Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi'nin bayram hazırlıklarını tamamlandığını söyleyerek, "kurban bayramı için gereken çalışmalarımızı yaptık, nöbetçi ekiplerimizi oluşturduk ve bayrama hazırız. Bursalı hemşehrilerimizin, Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, aileleriyle, sağlık ve huzurla güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

ULAŞIM YÜZDE 50 İNDİRİMLİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde Raylı Sistem ve Otobüs İşletmeciliği hizmetlerini yürüten BURULAŞ Genel Müdürlüğü, vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk etmelerini sağlamak için tedbirlerini alarak BursaRay seferlerini sürdürecek. Vatandaşlar, kurban bayramında 4 gün boyunca toplu ulaşımdan yüzde 50 indirimli olarak faydalanabilecek.

Şehir içi otobüs seferleri ve BUDO seferleri ile ilgili bilgilere https://burulas.com.tr/ adresinden ulaşılabilecek. Vatandaşlar, ulaşımla ilgili her türlü talep ve şikayetlerini ise 08508509916 numaralı telefon ile ulaşım hattına bildirebilecekler.

HAMİTLER KENT MEZARLIĞI'NA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Öte yandan kurban bayramında 20 Ağustos Pazartesi (arife günü) ile kurban bayramı süresince, Kent Meydanı ile Hamitler Kent Mezarlığı arasında ücretsiz ulaşım sağlanacak.

Bursalılar, Kent Meydanı'ndan hareket eden otobüslerle, Ulubatlı Hasan Bulvarı, İzmir Yolu, Yeni Mudanya Yolu, Filament Kavşağı, Kavaklı Caddesi ve Albayrak Caddesi güzergahından Hamitler Kent Mezarlığı'na ulaşabilecekler.

Kent Meydanı'ndan saat 10.15'de, Hamitler'den de saat 11.30'da başlayacak olan seferler, 1'er saat arayla, Kent Meydanı'ndan akşam saat 17.15'e, Hamitler'den de akşam saat 18.30'a kadar devam edecek.

Zabıta Daire Başkanlığı, bayram öncesi ve süresince (20 - 24 Ağustos) vatandaşlardan şahsen veya 7163300, 2615240, 4441600 ve Alo Belediye 153 no'lu telefonlara gelen öneri ve şikayetleri anında değerlendirmek üzere yaya ve motorize olmak üzere nöbetçi ekip bulunduracak.

Ayrıca, şehir içerisinde toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüsleri, minibüs, taksi ve dolmuşlar ile seyahat eden yolcuların her türlü mağduriyet ve şikâyetlerinin giderilmesi maksadıyla Trafik Denetleme Zabıta Amirliği'nde, şehirlerarası yolculuk yapan yolcuların şikâyetlerinin değerlendirilmesi için de Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan Terminal Zabıta Amirliği'nde yeterli sayıda personel görevlendirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.