Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Kar geliyor!

Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 22 dereceye kadar yükseliyor. Kent genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Yeni haftada ise Bursa karla tanışacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahminlerine göre Bursa'da bugün sıcaklık 22 dereceye kadar yükseliyor, gökyüzünde ise parçalı bulutlar etkili oluyor. Kentte yer yer lodos etkisini hafif de olsa gösterirken, gün içerisinde herhangi bir yağış beklenmiyor. Bursalıları hafta sonu 20 derecenin üzerinde bir sıcaklık beklerken, dışarı çıkacaklar kötü bir sürprizle karşılaşmayacak. Bursa'da yarın (PAZAR) hava sıcaklığı 24 derece olacak, rüzgâr etkisini biraz daha kaybedecek. Yarın Bursa'yı çok bulutlu bir hava bekliyor.

HAFTA BAŞINA DİKKAT!

Haftanın ilk günü ise yetkililer Bursalıları kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarıyor. Pazartesi günü hava sıcaklığı 16 dereceye kadar düşerken, hava gitgide diğer günlerde de soğumaya devam ediyor.

KAR GELİYOR

Bursa'da salı günü yağışlar etkisini hafifletse de Bursa'ya çarşamba günü kar geliyor. Salı günü hava sıcaklığı 8 dereceye düşerken, kar yağışın beklendiği çarşamba günü ise hava sıcaklığı 5 dereceye kadar düşecek.

İşte Bursa'nın 5 günlük hava durumu raporu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.