Hava Durumu

Bursalılar dikkat, Meteoroloji uyardı! Kar tekrar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden, Ankara'nın kuzey ilçeleri, Eskişehir ve Balıkesir çevreleriyle yurdun çeşitli illerine yönelik kar ve fırtına uyarısı geldi. Bursa'da yarın karla karışık yağmur, çarşamba günü ise kar bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat, Meteoroloji uyardı! Kar tekrar geliyor

Meteoroloji'den yapılan duyuruya göre, bugün başlayarak çarşamba sabah saatlerine kadar Konya-Antalya yolunun Alacabel Geçidi başta olmak üzere, Toroslar bölümünün yükseklerinde aralıklarla yoğun kar yağışı olacak. Bölgede, yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına da bekleniyor. 

Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Kastamonu, Karabük, Zonguldak ve Bartın), Marmara'nın doğusu (Bilecik, Balıkesir, Sakarya ve Bursa) ile Afyon, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Ankara'nın kuzey ilçelerinde yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli, Batı Karadeniz'in yükseklerinde yer yer yoğun kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.

SALI GÜNÜNE DİKKAT!

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle yurt genelinde kar yağışının etkileyeceği bölgeler artacak. Bursa'da yarın karla karışık yağmur, çarşamba günü ise kar bekleniyor.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK TAHMİNİ:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.