Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Yağmur hafta boyunca durmayacak...

Yağışlı hava tüm yurdu etkisi altına alıyor.  Bursa'da yeni haftanın ilk gününde 13 derece civarında seyredecek olan hava sıcaklıkları hafta ortasında 5 dereceye kadar düşecek. Bursa'yı hafta boyunca yağışlı bir hava bekliyor...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2018 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2018 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Yağmur hafta boyunca durmayacak...

Yağışlı ve soğuk hafta başlıyor.  Meteoroloji verilerine göre pazartesiden itibaren yağışlı hava yurdun tümünü etkisi altına alacak ve günler boyunca terk etmeyecek. Bursa'da hafta başında 13 derece civarında seyredecek olan hava sıcaklıkları hafta ortasında 5 dereceye kadar düşecek, hafta boyu yağmur hakim olacak.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

ULUDAĞ'DA DURUM

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ'da tipi şeklinde kar yağmasının ardından kar kalınlığı 30 santimetreyi aştı. Karayolları ekipleri yolun kapanmaması için 24 saat çalışıyor.

SİS, PUS, DON...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu ile Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Erzurum, Kars ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda ise kar şeklinde görülmesi bekleniyor.  İç ve doğu bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.