Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Yaz geldi diye sevinmeyin

Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 28 derece ölçülecek. Dün az bulutlu havanın hakim olduğu Bursa, bugün gök gürültülü sağanak yağışlı havaya teslim olacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar dikkat! Yaz geldi diye sevinmeyin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyurduğu verilere göre; yurdun büyük bölümünde sağanak yağış etkisini gösterecek. Marmara, Doğu ve Batı Karadeniz, Ege'nin iç kesimleri, Doğu ve Güney Doğu Anadolu, Doğu Akdeniz bölgelerinde gök gürültülü yağış bekleniyor. İç Anadolu Bölgesi kapalı, Karadeniz'in orta kesimleri güneşli olacak.

BURSA'DA DURUM

Meteorolojiden yapılan bilgilendirmeye göre, sabah saatlerinde görülen çok bulutlu hava ile birlikte öğle saatlerinden itibaren yağış etkili olacak.  Özellikle saat 12.00 ile 18.00 saatleri arasında gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği Bursa'da vatandaşların tedbirli olması konusunda uyarı yapıldı.

BUGÜN VE 2 GÜN

Sağanak yağışlar Bursa'da bugünle birlikte iki gün daha etkisini gösterecek. Yağışlı havaya rağmen havalar ısınmaya devam edecek. Hava sıcaklığı Bursa'da yarın 31 dereceye kadar yükselecek, Perşembe günü ise 33 derece olacak.

YANACAĞIZ

Cuma gününden itibaren ise yağış Bursa'yı terk ederek, hava ısınmaya başlıyor. Hafta sonu Bursa'da 35 derecelik sıcaklık bekleniyor.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.