Hava Durumu

Bursalılar, hafta sonuna dikkat! Sıcaklıklar düşüyor...

Son dönemlerin en sıcak kışının yaşandığı yurdun batı kesimlerine kar ve tipi uyarısı yapıldı. Meteoroloji özellikle Marmara Bölgesini cumartesi ve pazar günleri için uyardı. Bursa'da hafta sonu kar yağışı beklenirken, sıcaklıkların da sert bir şekilde düşmesi öngörülüyor. Marmara'da yer yer yoğun olmak üzere Kuzey Ege ile iç ve doğu  kesimlerde  pus ve sis, iç ve doğu kesimlerde ise buzlanma ve don bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar, hafta sonuna dikkat! Sıcaklıklar düşüyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, ülke genelinin  parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı  kesimleri ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Muğla'nın güney kıyıları, Antalya'nın  doğu ilçeleri, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kilis  çevrelerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç  kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı  öngörülüyor. 

Marmara'da yer yer yoğun olmak üzere Kuzey Ege ile iç ve doğu  kesimlerde  pus ve sis, iç ve doğu kesimlerde ise buzlanma ve don bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının ülkenin iç ve batı kesimlerinde mevsim  normallerinin üzerinde, doğu bölgelerde ise mevsim normalleri civarında  seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra  orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Bursa'da havaların hafta sonu soğuması ve kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Bursa'da hava durumu tahmini:

21 Şubat Perşembe: Parçalı bulutlu, 13 derece

22 Şubat Cuma: Çok bulutlu, 12 derece

23 Şubat Cumartesi: Karla karışık yağmurlu, 5 derece

24 Şubat Pazar: Karla karışık yağmurlu, 4 derece

25 Şubat Pazartesi: Hafif yağmurlu, 6 derece

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.