Hava Durumu

Bursalılar hazırlanın, Meteoroloji uyardı! Kar kapıda, donacağız...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Ankara bugün kara teslim olacak, İstanbul ve Bursa ise cuma gününden itibaren karlı havanın etkisine girecek. Sıcaklıklar da hissedilir derecede düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar hazırlanın, Meteoroloji uyardı! Kar kapıda, donacağız...

Hava durumuna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden art arda son dakika açıklamalar geldi. Ankara'da bugün, yer yer kar yağışı etkili olacak. İstanbul ise Cuma gününden itibaren karlı havanın etkisine girecek.

İşte Meteoroloji son hava durumu raporu ve hava durumuyla ilgili güncel son gelişmeler.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kayseri, Niğde, Sivas, Karaman, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Muş, Ağrı ve Bingöl çevreleri ile Trabzon'un ve Giresun'un iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Antalya, Mersin, Adana ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) yağmur ve sağanak, Antalya'nın yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara, Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimleri ve Sinop çevreleri ile Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

İstanbul da Cuma ve Cumartesi günü karlı hava hakim olacak. Cuma ve Cumartesi günü İstanbul'da hava 1 derece olurken, Pazar gününden itibaren 0 ve eksi dereceye düşecek. İşte İstanbul'un 5 günlük hava durumu raporu...

BURSA'YA NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

Bursa'da bugün hava çok bulutlu ve 6 derece. Cuma günü şehir kar yağışının etkisi altında kalacak. Sıcaklıklar sert bir şekilde düşüş gösterecek.

İşte 5 günlük hava durumu tahmini:

02 Ocak Çarşamba: Çok bulutlu 7 derece

03 Ocak Perşembe: Yağmurlu 8 derece

04 Ocak Cuma: Kar yağışı 5 derece

05 Ocak Cumartesi: Kar yağışı 4 derece

06 Ocak Pazar: Kar yağışı 3 derece

Osmangazi Belediyesi panosuna asıldı! Sizi de ilgilendiriyor olabilir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.