Hava Durumu

Bursalılar sokağa çıkma yasağı öncesi fırın ve marketlere koştu! Sosyal mesafe sıfır!

İçişleri Bakanlığı, '30 Büyükşehir ve Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır" açıklaması yaptı. Bursa'da haberi alan vatandaşlar marketlere ve fırınlara akın etti. Ortaya çıkan manzaralar virüsün yayılmasına davetiye çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2020 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2020 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar sokağa çıkma yasağı öncesi fırın ve marketlere koştu! Sosyal mesafe sıfır!

İçişleri Bakanlığınca bu geceden, 12 Nisan saat 24.00'e kadar 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır" denildi.

Bursa'da vatandaşlar, haberi duyar duymaz marketlere ve fırınlara koştu.

Birçok vatandaş market ve fırınlarda uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşların sosyal mesafeyi de ihlal ettiği görüldü.

Vatandaşlar gittikleri marketlerin saat itibarı ile kapandığını ve bakkallarda ekmek kalmadığını görünce ekmek fırınlarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Birçok tekel bayisinde ise sigaranın kalmadığı öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı, '30 Büyükşehir ve Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır" açıklamasında bulundu. Bursa'da haberi alan vatandaşlar marketlere akın etti.#SOKAĞACIKMAYASAĞI pic.twitter.com/CGQ6yzj61h

-- YeniDönem Gazetesi #EvdeKal
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.