Hava Durumu

Bursalılar! 'Üç Erkek Oyuncu İçin Palto' yu kaçırmayın

Bursa'nın alternatif tiyatrosu Adranos Tiyatro dördüncü sezonuna Nikolay Gogol'ün öyküsünden İzzet Boğa'nın uyarlayıp yönettiği "Üç Erkek Oyuncu İçin Palto" adlı oyunla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılar! 'Üç Erkek Oyuncu İçin Palto' yu kaçırmayın

Kasım ayında prömiyeri yapılan oyun, izleyicisinden çok olumlu eleştiriler aldı. 1800'lerin Petersburg'unda geçen oyun, bir memurun yeni bir palto diktirmesiyle başından geçen olayları konu ediniyor. Dünya edebiyatının önemli klasiklerinden olan 'Palto' öyküsü İzzet Boğa'nın elinde bizden bir anlatı diliyle yeniden hayat buldu.

Özgün müzikleri Nedim Yıldız'a, sahne tasarımı Merve Ergenoğlu'na, kostümleri Aslıhan Pekün'e ait olan oyunda, Işık Şefi Bahadır Hançer ve Asistan Kağan Şenbaş. 'Üç Erkek Oyuncu İçin Palto' adlı oyunda İzzet Boğa ölümsüz 'Akaki Akakiyeviç' karakterini canlandırırken diğer rolleri Kutlay Akbal ve Aykan Yılmaz üstleniyor. 'Üç Erkek Oyuncu İçin Palto' 18 Aralık Pazartesi saat 20.00'de Nazım Hikmet Kültürevi'nde; 25 Aralık Pazartesi 20.00'de Uğur Mumcu Sahnesi'nde oynanacak. Biletleri Nazım Hikmet Kültürevi gişesinden temin edebilirsiniz.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.