Hava Durumu

Bursalılara müjde! Suya ikinci indirim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, su ile ilgili 6 ay sonra alınacak yeni kararla indirime gidileceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalılara müjde! Suya ikinci indirim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sabah namazının ardından Yunuseli Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Katılımın her hafta daha da arttığı bereket sofrasına ilgi yoğundu. Kahvaltının ardından önemli açıklamalarda bulunan Başkan Altaş, su fiyatlarında ikinci kez indirime gideceklerinin müjdesini verdi.

Muhtemelen 6 ay sonra su fiyatlarında bir tenzilat daha yapacaklarını belirten Başkan Aktaş, "Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluklar var. Büyükşehir'in ana konusu kentsel dönüşüm ve alt yapıdır. Trafik ve ulaşımla alakalı düzenlemelerdir. Çevre ile alakalı yatırımlardır. Bunları yaparken, su ve ulaşım zamlarıyla sizi taciz etmeyeceğiz. Aksine indirime gideceğiz. Su ile alakalı 6 ay sonra yeni bir karar alacağız" diye konuştu. Başkan Aktaş, daha sonra vatandaşların mahalleyle ilgili şikayetlerini de tek tek dinleyip, imkanlar dahilinde gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.