Hava Durumu

Bursalıların adresi: Mahsen Steak Home

Şık ve modern mekanının yanı sıra eşsiz lezzetleri bir araya getiren Mahsen Steak Home Cafe, ramazana özel menüsüyle Bursalı vatandaşların vazgeçilmez adresi olacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2018 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalıların adresi: Mahsen Steak Home

Mahsen Steak Home Café, özel ve enfes et lezzetlerini Bursalı vatandaşlara sunmaya hazırlanıyor. Özel çiftliklerde, kesimhanelerde ve hijyenik ortamlarda kesimi yapılan büyük ve küçük baş hayvanları Dry Aged sistemi ile 0 derecede, yüzde 80 nem oranı ile yaklaşık 28 gün dinlendirdikten sonra servise hazır hale gelen etleri, konusunda uzman ellerle buluşturan Mahsen Steak Home Cafe, marine edilmiş özel soslarla hazırlanan bu sıra dışı lezzetleri ramazan boyunca da Bursalılara sunmaya devam edecek.

Ramazan boyunca tüm Bursalıları bu sıra dışı lezzetleri tatmaya davet eden Osman Dinsever, "Ramazan menülerimizde her gün farklı çorbamız, hurma, zeytin, incir, kayısı, ceviz, pastırma, tulum peyniri, tereyağı, çilek reçeli ve ramazan pidesinden oluşan iftar tabağı ile başlayacak. Akdeniz yeşilliklerinin, mısır, ceviz, nar tanesi, nar ekşisi ve özel soslarla donatılmış tulum peynirli salata ile patlıcan herse, biber borani ve acılı ezme ile başlangıç tabağı yer alacak. Ara sıcaklarımızda ise her gün farklı lezzet su ve paçanga börekleri ile güveçte kuru fasulye ikram ederken, ana yemeğimiz gün ve gün değişecek. Ramazana özel hazırladığımız soslarla sunacağımız lokum, mahsen köfte, kuzu kafes, steak fajita, Dallas steak, T-bone ve bonfile ile damaklarda yine eşsiz bir lezzet bırakacağız" dedi.

'BİR LEZZET EVİ'

Hem göze, hem de damak lezzetine hitap eden Mahsen Steak Home Cafe, modern dekoruyla da müşterilerinden tam not almaya devam ediyor. Sıra dışı lezzetlerine ramazan dolayısıyla yenilerini ekleyen Mahsen Steak Home Cafe, her zaman olduğu gibi yine Bursalı lezzet düşkünlerinin adresi olacak. Amaçlarının Bursa'ya farklı bir mekan ve farklı bir lezzet evi sunmak olduğunu söyleyen Dinsever, konsept olarak Bursalıları keyifli, nezih ve şık bir mekanda ama ev rahatlığında özel bir ortamda ağırlamak istediklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.