Hava Durumu

Bursalıların 'Sertap' coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen 57. Uluslararası Bursa Festivali, Ünlü Şarkıcı Sertap Erener'i ağırladı. Konser sırasında etkisini artıran sağanak yağmura rağmen hayranları, ünlü sanatçıyı programında yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2018 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2018 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursalıların 'Sertap' coşkusu

Sertap Erener Bursa'yı salladı. Kültürpak Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konsere binlerce Erener hayranı katıldı.Ünlü sanatçıyı izlemek isteyenler saatler öncesinden konser alanını doldurdu. Sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı konser büyük bir coşkuyla başladı. 


Groupe Renault sponsorluğunda, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konserde ünlü şarkıcı, söz yazarı ve besteci Sertap Erener, kendisine ait parçaları hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Hareketli saatler ve şarkılarıyla dinleyenleri coşturan sanatçı, zaman zaman katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Yağmuru aldırmayan katılımcılar öte yandan sosyal medya hesaparın'da paylaşırken görenleri şaşırttı.


Kendisine has tarzı, sahne performansı ve neşeli tavırlarıyla sevenlerinin gönlünü fetheden Erener, izleyiciler ile girdiği diyaloglar ile kahkahalara yol açtı. Son bölümlerinde sağanak yağışa rağmen kalabalığın eksilmediği konserde usta sanatçı, birbirinden farklı parçalarıyla müzikseverleri coşturdu. 

Ünlü sanatçının konserine bir anda bastıran sağanak yağmur damga vurdu. Konserin ikinci kısmında ardı ardına çakan şimşek ve gök gürültüsü yerini şiddetli yağmura bıraktı.

 Konsere yağmur sürprizi...Yağmur şiddetini arttırdığı için son iki şarkısını seslendirmeyen sanatçı kulise giderken yağmurdan kaçan vatandaşlar çıkış kapısında izdihama neden oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.