Hava Durumu

Bursaspor 3 puanı kaçırdı

Bursaspor, 2018-2019 sezonunun sahasında oynadığı ilk karşılaşmasında, tek kale oynadığı maçta Kaylserispor'u yenemedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor 3 puanı kaçırdı

Cemal Ekentok

İstenilen transferleri yapamayan Bursaspor, mutlak galibiyet için çıktığı ve tek kale oynadığı karşılaşmada Kayserispor'u yenemedi. Savunmada inanılmaz eksiklikleri olmasına karşın Timsah, rakibine 90 dakika boyunca bir kez gol şansı dahi tanımadı. Ancak son vuruşlar için düşünülen Doubia olmayınca Bursaspor hak ettiği galibiyeti alamadı.

İlk yarıya tek kale gibi oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar, 21. Dakikada inanılmaz bir gol kaçırdı. Barış'ın 50 metrelik nefis pasında Stancu savunmanın arkasına sarktı. Bomboşy gitti. Lima desteğe geldi. Ama Rumen pas yerine şutu deneyince topu neredeyse taca atıyordu. 43. Dakikada ise Aziz Behich'in nefis şutunda Lung gole izin vermedi.

İkinci yarı tempo değişmedi. Golü düşünen yine Bursaspor oldu. 55. Dakikada Yusuf Erdoğan pas yerine kaleci Lung'u çalımlamak isteyince Bursaspor'u mutlak golden eden ikinci isimdi. 6 dakikalık uzatma bölümünde ise her iki takım oyuncuları kaybettikleri güçleri sonrasında ayakta durmakta zorlandılar. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.