Hava Durumu

Bursaspor'a büyük şok! Takım otobüsüne haciz geldi, ödemeyi taraftar yaptı...

Yeşil Beyazlılar Antalya maçına kilitlenirken Özlüce'den şok bir haber geldi. Bursaspor'da 2016-17 sezonunda takıma katılan ancak Süper Lig'de 1 dakika dahi forma giyemeyen eski oyuncusu Furkan Özçal'ın alacakları nedeniyle takım otobüsü ve kulüpteki demirbaşlara haciz geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'a büyük şok! Takım otobüsüne haciz geldi, ödemeyi taraftar yaptı...

Ali ŞAHİN

Bir sürededir alacakları nedeniyle Bursaspor'la davalık olan Furkan Özçal'ın avukatları sabah saatlerinde Özlüce tesislerine gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre Kulüp yetkilileri borca karşılık 15 günlük bir çek vermek istediyse de Özçal'ın avukatları bunu kabul etmedi. Orta yol bulunamayınca Özçal'ın avukatları tarafından Bursaspor Kulüp otobüsü ile kulüpteki bazı demirbaşlar haczedildi.  Takım otobüsü yediemin otoparkına çekildi. Bursaspor olaya konu olan 50 bin avro'luk ödemeyi yapması durumunda Takım otobüsü ve demirbaşları geri alabilecek.

TARAFTAR ÖDEDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından pek çok sosyal medya kullanıcısı Bursaspor'un isminin bu şekilde anılması dolayısıyla tepki gösterirken, kulüpten herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Haciz haberlerinin duyulmasının ardından Teksas Tribün lideri Selim Kurtulan ve bazı arkadaşları 410 bin TL'lik ödemeyi yaparak otobüs üzerindeki haczi kaldırdı.

UÇK DOSYALARI CAN YAKACAK

Mali Anlamda sıkıntı yaşayan Bursaspor'un kritik haftalar öncesinde yaşadığı bu süreç kötü günlerin de habercisi. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda yer alan dosyaların da karara bağlanmasına sayılı günler kala Bursaspor'u transfer yasağı ve pek çok ceza beklemekte. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.