Hava Durumu

Bursaspor'a Mısırlı sağ bek!

Bursaspor'un sağ bek için görüştüğü Douglas'ın transferinde pürüz çıkma ihtimaline karşı Basel'in Mısırlı oyuncusu Omar Gaber'e teklif yaptığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2017 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2017 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'a Mısırlı sağ bek!

-Ali ŞAHİN-

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un sağ bek için Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusu Douglas ile büyük oranda anlaştığı öne sürülmüştü. La Liga'daki yabancı oyuncu statüsü sebebiyle oyuncunun İspanya vatandaşlığına geçmek için başvuru yapan 27 yaşındaki oyuncunun talebinin kabul görmesi ve kulübünde kalması ihtimaline karşı Yeşil Beyazlılar'ın alternatif bir isimle de görüşme halinde olduğu belirtilmişti.

kingfut.com DUYURDU

Douglas transferi için bu gelişmeler yaşanırken Kingfut.com Bursaspor'un ilgilendiği alternatif ismi açıkladı. Site, Basel forması giyen Omar Gaber'e Bursaspor'un resmi teklif yaptığını açıkladı. Açıklamasına Başkan Ali Ay imzalı evrakla da destekleyen Kingfut.com, Omar Gaber'in transferi için Menajer Ömer Kuzun Oray'a yetki verildiğini de belirtti.

6 SEZON ÜLKESİNDE OYNADI

25 yaşındaki Mısırlı sağ bek oyuncusu profesyonel futbol kariyerine ülkesinin Zamalek takımında başladı. Burada 6 sezon geçiren Omar Gaber Haziran 2016'da İsviçre'nin köklü kulüplerinden Basel'e transfer oldu. Geçen sezon 12 lig, 3 kupa, 1 kez de Şampiyonlar ligi maçında sahaya çıkan Mısırlı sağ bek toplam  bin 135 dakika sahada kaldı ve 2 asist yaptı.

18 KEZ MİLLİ

Bu sezon takımının oynadığı İsviçre Kupası maçında Wettswil'e karşı 90 dakika sahada kalan Mısırlı 1 asist yapmayı başardı. 3 Eylül 2011'den beri Mısır Milli Takımı'nın formasını giyen Gaber, 18 kez sahaya çıktı. Milli formayla 10 dostluk, 1 Afrika Uluslar Kupası, 3 Dünya Kupası Elemesi, 4 de Afrika Uluslar Kupası elemesi maçında oynayan Gaber 5 asist yapmasına karşın gol sevinci yaşayamadı. Gaber milli formayı  bin 238 dakika terletti.

SICAK BAKIYOR

Güncel piyasa değeri 1,25 milyon avro olan 25 yaşındaki Mısırlı oyuncunun kulübü ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olsa da yaklaşan Dünya Kupası öncesi Milli takımda yer alabilmek adına daha çok süre alabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Yeşil Beyazlılar'ın Douglas'tan sonuç alamaması halinde Mısırlı oyuncuyla sözleşme imzalaması bekleniyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.