Hava Durumu

Bursaspor'a son öneri Nwakaeme

Bursaspor'a kaliteli bir forvet kazandırmak için çaba harcayan yönetime, menajerler tarafından da öneriler gelmeye devam ediyor. Yönetime son olarak Anthony Nwakaeme'nin önerildiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'a son öneri Nwakaeme

Teknik Direktör Paul Le Guen'in Bogdan Stancu'nun yanına iyi bir golcü istemesinden sonra arayışa geçen Yeşil Beyazlılar'da Başkan Ali Ay'a son olarak Anthony Nwakaeme'nin önerildiği öğrenildi. İsrail'de Beer Sheva forması giyen 28 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun kulübüyle 2019 yılına kadar anlaşması bulunuyor. Bu sezon İsrail ekibiyle 24 maça çıkan tecrübeli golcü 24 maçta 12 gol 6 asistlik performans sergiledi. Anthony Nwakaeme ayrıca 1 kez de Nijerya milli takım formasını terletti.

CHİPCİU İDDİASI

Öte yandan Yeşil Beyazlılar'ın, Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen Alexandru Chipciu ile de ilgilendiği iddia edildi. 28 yaşındaki Rumen futbolcuyu bir süredir izleyen Bursaspor transfer heyetinin, gelen olumlu referanslar üzerine girişim yapmayı planladığı, bonservisi 2 milyon 500 bin avro olan oyuncuyu kiralama formülüyle takıma katmaya çalışacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.