Hava Durumu

Bursaspor, Akhisar'a hazırlanıyor

Bursaspor, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor hazırlıklarını sürdürdü. Karşılaşma 10 Eylül Pazar günü gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2017 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2017 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor, Akhisar'a hazırlanıyor

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü.

Yeşil-beyazlılar, 40 dakika kondisyon salonunda çalıştıktan sonra antrenman sahasına geçti. Sahada istasyon çalışmasıyla başlayan, tempolu koşularla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.

Bursaspor'da milli takımlarda bulunan Stancu, Agu, Ekong, Ertuğrul Ersoy, Muhammed Şengezer, Kubilay Kanatsızkuş, Ataberk Dadakdeniz ve Ozan Can Kökçü ile sakatlıkları süren Sercan Yıldırım ve John, antrenmanda yer almadı.

Kurban Bayramı nedeniyle yarını izinli geçirecek yeşil-beyazlılar, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına 2 Eylül Cumartesi günü devam edecek.

Yeşil Beyazlı takım cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'a 2-1 yenilmişti. Akhisar maçında ümitli olan takım 3 puaı yakalamanın peşinde.

Bursaspor-Akhisar maçı 10 Eylül Pazar günü 20.00'de Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleşecek.

SAKARYASPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sakaryaspor ile hazırlık karşılaşması yapacak.

Minareliçavuş Tesisleri'nde 3 Eylül Pazar günü saat 17.00'de oynanacak müsabakanın, taraftarlara açık olacağı belirtildi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.