Hava Durumu

Bursaspor başkan adayları, divan kuruluna gidiyor

Bursaspor'da olağan genel kurulda başkanlığa aday olanlar listelerini bugün saat 10.00 ile 15.00 arasında Divan Başkanlık Kurulu'na verecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor başkan adayları, divan kuruluna gidiyor

Bursaspor Kulübü'nün 19-20 Mayıs, çoğunluk sağlanmaması halinde 26-27 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olacak isimler bugün saat 10.00 ile 15.00 arasında Özlüce'deki Divan Başkanlık Kurulu'na resmen başvuracak. Bugüne kadar Bursaspor'da Ahmet Bozdemir, Hüseyin Akdemir ve Lemi Keskin başkanlığa aday olduklarını açıklamışlardı.

Bursaspor Kulübü Başkanlığı görevini yürüten Ali Ay'ın da aday olacağı ve resmi başvurusunu bugün Divan Kuruluna yapması bekleniyor. Bugün sabah saatlerinde başlayacak olan adaylık başvurusunda başkan adayları, yönetimde görev verecekleri arkadaşlarının kesin listelerini Başkan İdris Sevinç'e teslim edecek. 5 bin 599 üyeden, 4 bin 392'si oy kullanma hakkına sahip. Kongrenin ilkinde yapılabilmesi için 2 bin 197 üyenin gelmesi gerekiyor.

Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, "Başkan adayı arkadaşlarımızın, bağımsız denetleme kurulu arkadaşlarımız da varsa onların listelerini Divan Kurulu olarak bugün 10.00 ile 15.00 saatleri arasında kabul edeceğiz. Başkan adayları belirlenen yer ve saatte listelerini teslim etmek zorundadır. Aday olan arkadaşlarımız, tüzüğün adaylıkla olan maddelerini çok iyi incelesin ve kimse üzülmesin" diye son uyarısını yaptı.

ADAYLARI TANIYALIM

Hüseyin Akdemir

Hüseyin Akdemir yine daha önce bu kulüpte İdari Asbaşkan olarak görev yapmış ve 2015 yılında görevinden istifa etmişti. 

Lemi Keskin

Geçmiş dönemlerde de Bursaspor'da yöneticilik yaptı. Evli, 2 çocuk babası. Elektronik Mühendisliği de yapıyor. 

Ahmet Bozdemir

Geçmiş dönemlerde Bursaspor'da yöneticilik yaptı. Evli ve 2 çocuk babası. 1978 doğumlu Bozdemir ticaretle uğraşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.