Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ay'dan flaş transfer açıklaması!

Takımın transfere ihtiyacı olduğunun altını çizen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Oyuncular belli. Samet Aybaba Belçika'dan geldi. Görüşüp son noktayı koyacağız" dedi. Titi'nin ayrılmasının ardından stoper için adaylarının Lasse Nielsen ile Kenneth Omeruo olduğunu vurgulayan Ali Ay, transferlerin çarşambaya kadar biteceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Başkanı Ay'dan flaş transfer açıklaması!

Bursaspor'un Uludağ OSB ile kombine ve 2 loca alımıyla ilgili tören sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, takımın transfere ihtiyacı olduğunu vurguladı. Yeşil beyazlı yönetim bir yandan transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdürürken, oyuncuları Tomas Necid ile Jires Kembo ile yeniden bir değerlendirme yapmanın hesabı içerisinde. Ankaragücü karşılaşmasını üzülerek izlediğini belirten Başkan Ali Ay, transfer gelişmeleriyle ilgili olarak soruları şöyle cevapladı:

SIK DOKUMAK ZORUNDAYIZ

"Herkes gibi bizlerde eksikleri gördük. Bu eksiklikler zaten  belliydi. Biz de dile getirmiştik. Bugüne kadar temasta olduğumuz oyuncular oldu. Hale temaslarımız da sürüyor. Fenerbahçe karşılaşması öncesinde en geç çarşamba günü transferi bitirmek istiyoruz. Transfer gerçekten çok zor bir süreç. Yanlış yapmak istemiyoruz. Rakamlar gerçekten çok yüksek. Kulübümüzün durumu da belli. Ülkenin ekonomik durumu da. Bunun için ince eleyip sık dokumak zorundayız. Bizim direkt takıma katkı koyacak oyuncuya ihtiyacımız var."

4 OYUNCU GEREKİYOR

"Bizim stoper, 10 numara, 1 açık ve santrfor. Stoper adaylarımız belli. Bunlar Lasse Nielsen ile Kenneth Omeruo. İkisinden birisini tercih edileceğiz.  Bu oyuncularla ilgili olarak kulüplerine gerekli yazışmalar yapıldı. Gelecek cevapları bekliyoruz. 10 numara için adayımız Mossoro. Göksel Gümüşdağ ile Brezilyalı oyuncu için görüşme yaptım. Bize cevap verecekler. Mossoro, cenazesi olduğu için Brezilya'ya gitmişti. Ondan gelecek duruma göre hareket edeceğiz."

SAMATTA VE BEZUS İZLENDİ

"Diğer iki oyuncuyu da Samet Aybaba Belçika'da Genk-St.Truiden arasındaki karşılaşmada 2 ismi gözlemledi.  Bunlar Genk'in Tanzanyalı golcüsü Mbwana Samatta ile St.Truiden'de forma giyen Ukraynalı orta saha oyuncusu Roman Bezus. Hocamızla gece birlikte olacağız. Durum değerlendirmeyi yapacağız. Şunu belirteyim ki biz oyuncu almaya mecburuz. Forvet adaylarından birisi Henri Saviet. Görüşmeler her şey tamam. Kararı Samet hoca verecek. Cisse ve Seydou Doumbia gerçekten maliyetleri çok yüksek. Ama onlardan da vazgeçmiş değiliz. Yarın her şey biter. Bir de Mbakane ve Eto'o hiç gündemimiz'de olmadı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.