Hava Durumu

Bursaspor'da 6 isim gönderiliyor!

Bursaspor'da Deniz Yılmaz, Merter Yüce, İsmail Konuk, Bilal Kısa, Sinan Bakış ve Furkan Özçal gibi isimlerle yolların ayrılacağı, bu isimlerin takım bulamaması halinde Antalya kampına dahil edilmeyecekleri öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da 6 isim gönderiliyor!

Yeşil-beyazlı takımda performansıyla beklentilerin altında kalan ve Trabzonspor maçı kadrosuna dahil edilmeyen Bursaspor'un golcü ismi Deniz Yılmaz'a kulüp arandığı öğrenildi. 29 yaşındaki oyuncunun menajeri Erdem Karagöl'ün, Kulüp Başkanı Ali Ay ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Başkan Ay'ın, menajer Karagöl'e sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan Deniz'e kulüp bulunmasını istediğini ilettiği bildirildi. Ara transfer döneminde 3-4 takviye yaparak kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Bursaspor'da, Deniz Yılmaz dışında başka isimlerle de yollar ayrılıyor.

OYUNCU FAZLALIĞI

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'in, yönetim ile yaptığı görüşmede, ara transfer döneminde öncelikli olarak kadro şişkinliğine çözüm bulunmasını istediği öğrenildi. Daha önce yaptığı açıklamada kadrodaki oyuncu fazlalığına dikkat çekerek, "30 oyuncu yerine 25 oyuncuyla çalışmayı tercih ederim. Herkes durumun farkında. Bununla alakalı aralık ve ocak aylarında önemli kararlar alınacak" ifadelerini kullandı.

6 İSİM YOLCU

Teknik Direktör Paul Le Guen'in verdiği rapor doğrultusunda Deniz Yılmaz, Merter Yüce, İsmail Konuk, Bilal Kısa, Sinan Bakış ve Furkan Özçal gibi isimlerle yolların ayrılacağı, bu isimlerin takım bulamaması halinde de Antalya kampına dahil edilmeyecekleri öğrenildi.

KONUŞMA YASAĞI GELDİ

Geçen hafta yaklaşık 1 milyon TL'lik alacağı için avukatı aracılığıyla kulübe ihtarname çeken Deniz Yılmaz, Trabzonspor maçı kadrosuna da alınmamıştı. Deneyimli oyuncu, Özlüce Tesisleri'nde çalışmalarını takımdan ayrı olarak antrenör Cemal Ayyıldız eşliğinde sürdürüyor. Kulüp tarafından konuşma yasağı getirilen Yılmaz'a, demeç vermesi durumunda ise para cezası uygulanacağı belirtildi.

DENİZ'E ANKARA KANCASI

29 yaşındaki oyuncu ile Osmanlıspor ve Gençlerbirliği'nin yakından ilgilendiği, menajeri Erdem Karagöl'ün de iki kulüp ile temaslarını sürdürdüğü bildirildi.

Takımdan ayrılması gündeme gelen isimlerin bu sezon ligde görev aldıkları süreler şöyle:

Deniz Yılmaz: 4 maç (248 dakika)

Merter Yüce: 4 maç (85 dakika)

İsmail Konuk: (Süre yok)

Bilal Kısa: 2 maç (44 dakika)

Sinan Bakış: 3 maç (107 dakika)

Furkan Özçal: (Süre yok)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.