Hava Durumu

Bursaspor'da bir ayrılık daha!

Önümüzdeki sezon Spor Toto 1'inci Lig'de yoluna devam edecek Bursaspor, Aytaç Kara ile de yollarını ayırdı. Geçen sezondan kalan 1 milyon 800 bin liralık alacağını bırakan deneyimli oyuncunun sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2019 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2019 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da bir ayrılık daha!

Bursaspor'da ayrılıklar devam ediyor. Önümüzdeki sezon Spor Toto 1'inci Lig'de yoluna devam edecek yeşil beyazlı ekip, Aytaç Kara ile de yollarını ayırdı. Geçen sezondan kalan 1 milyon 800 bin liralık alacağını bırakan deneyimli oyuncunun sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedildi. Aytaç böylelikle bu sezon Bursaspor'dan ayrılan 13. oyuncu oldu. Geçen sezon Bursaspor'a bedelsiz olarak gelen Aytaç, 32 lig maçında 2 bin 826 dakika süre aldı. Bu süreçte 6 gol ve 2 asist kaydeden orta saha oyuncusu, takımın hücuma en fazla katkı veren ismiydi. Atiker Konyaspor'un ilgilendiği 24 yaşındaki oyuncunun, kısa süre içinde Konya ekibinin kadrosuna katılması bekleniyor.

'ÇOK SEVDİM'

Ayrılıkla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Aytaç "Bu forma altında hem saha içinde hem saha dışında her zaman en iyi mücadelemi vermeye çalıştım. Takım arkadaşlarıma, taraftarlarımıza kötü günler geçirdiğimiz bu sezon da yüreğiyle, dualarıyla bizimle birlikte olan herkese çok teşekkürler. Ben Bursaspor'u çok sevdim" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.