Hava Durumu

Bursaspor'da Burak varsa galibiyet var!

Bursaspor Burak Kapacak'ın forma giydiği 6 maçta 5 kez kazanırken hanesine 15 puan yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da Burak varsa galibiyet var!

Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayburt Özel İdare'ye konuk olacak, pazartesi günü ise ligde Balıkesirspor'u ağırlayacak Bursaspor'da genç futbolcu Burak Kapacak performansıyla dikkat çekti. Bursaspor ligde bu sezon genç futbolcunun oynadığı 6 maçta forma 5 galibiyet alırken, birinden de yenilgiyle ayrıldı. Sakatlığı nedeniyle ligdeki 3 maçta forma giyemeyen Burak Kapacak'ın yokluğunda ise Timsah, 2 yenilgi, 1 galibiyet yaşadı.

TEK FİRE KARAGÜMRÜK

Ligin ilk haftasında Bursaspor'un 3-1 kaybettiği Karagümrük maçında 79 dakika sahada kalan 19 yaşındaki futbolcunun 90'ar dakika oynadığı mücadelerde ise Bursaspor, Akhisarspor'u 2-1, Eskişehirspor'u 2-0 ve Osmanlıspor'u da 3-1 mağlup etti. Osmnanlıspor maçının ardından sakatlanan Burak Kapacak'ın yokluğunda ise Timsah, Adana Demirspor'a 4-1 yenilirken, evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

TAKIMI ATEŞLEDİ

Burak Kapacak'ın forma giymediği bir diğer maçta ise Bursaspor, deplasmanda Altay'a 2-1'le boyun eğdi. Sakatlığını atlattıktan sonra Cesar Grup Ümraniyespor maçının 71. dakikasında oyuna giren genç futbolcu, takımını da ateşledi. 1-0 yenik durumdaki Yeşil Beyazlılar, genç oyuncunun sahaya girmesiyle rakip alanda daha etkin bir görüntü çizerken, sahadan da 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Burak Kapacak'ın forma giydiği son maçta da Bursaspor'u İstanbulspor'u 2-1'lik skorla geçmeyi bildi. Bu sezon Bursaspor'un kadrosunda yer alan en değerli isimlerden birisi olan Burak Kapacak toplamda 457 dakika sahada kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.