Hava Durumu

Bursaspor'da Galatasaray mesaisi başladı

Bursaspor Pazar günü gerçekleşecek Galatasaray maçına hazırlanıyor. Tarsus İdman Yurdu galibiyetinin ardından Bursaspor'da yüzler gülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da Galatasaray mesaisi başladı

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Basına ilk 20 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde dün Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında forma giyen oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer oyuncular ile topla birlikte çalışmalar gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldığı bildirildi.

KEMBO VE BATALLA TAKIMA DÖNDÜ

Bir süredir sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı olarak çalışan Jires Kembo ve Pablo Batalla, sakatlıklarının iyileşmesinin ardından tekrar takıma dahil oldu. İki oyuncunun da Galatasaray mücadelesinde forma giyebileceği belirtildi. Öte yandan sakatlığı süren Sercan Yıldırım da antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte yer alırken, daha sonra takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılar, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.

BİLET FİYATLARI

Biletlerin fiyatları şöyle: "VIP 1. Balkon: 400 TL, VIP 2.Balkon: 400 TL, Batı Alt Tribün: 200 TL, Spor Toto Alt Tribün: 100 TL, Spor Toto Üst Tribün: 90 TL, Güney Kale Arkası (Teksas): 50 TL, TOFAŞ Tribünü: 50 TL, Misafir Tribünü: 65 TL." Öte yandan kart başına en fazla 5 adet bilet satılacağı da duyuruldu.

Bursaspor-Galatasaray maçı 24 Eylül Pazar günü 19.30'da Timsah Arena'da oynanacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.