Hava Durumu

Bursaspor'da hedef 3 puan!

Atiker Konyaspor maçını kazanıp daha üst sıralara yükselmek istediklerini belirten Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Diafra Sakho'nun birkaç hafta takımda olmayacağını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2019 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2019 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da hedef 3 puan!

Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Samet Aybaba, pazartesi günü oynanacak Atiker Konyaspor maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Ciddi bir rakip ile karşılaşacaklarını ifade eden deneyimli teknik adam, "Son haftalarda çok başarılılar. Eskiden Aykut hoca çalıştırıyordu, şimdi tekrar döndü, oyuncuları ve şehri tanıyor. Çizgileri yukarıya doğru çıkmaya başladı. Biz de iyi bir takımız. Takım halinde oynadığımız, çok mücadele ettiğimizde, temaslı ve coşkulu oynadığımızda gerçekten sahaya yansıttığımız şeyler çok iyi. Oyuncularımızla da az önce onu konuştuk. Kazanmamız gereken bir maç. Maçı kazanıp daha üst sıralara yükselmek istiyoruz. Hızla bulunduğumuz konumdan uzaklaşma amacındayız. Sabırlı oynayan bir takıma karşı tabii biz nasıl oynayacağımızı planlayacağız. Kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

"SAKHO BİZİMLE 1-2 HAFTA OLMAYACAK"

Diafra Sakho'nun sakatlığıyla alakalı soruya Aybaba, "Sakho'nun sakatlığı var. Bize geldiği takıma dönmek istiyor, orada bir takım tedaviler geçirmek istiyor. Biz de ona mecbur izin verdik çünkü oynayacak durumda değilim diyor. Biz de oyuncunun düşüncesine saygı duyuyoruz. Sonuçta doktorların verdiği rapor da var. Büyük ihtimalle 1-2 hafta bizimle birlikte olmayacak" diye cevapladı.

"BİZİM TRANSFER DÖNEMİMİZ BİTTİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ"

Ara transfer döneminde rakiplerin çok fazla transfer yapması şeklinde gelen soruyu Aybaba, şu cevabı verdi:

"Herkesin kendi ihtiyacına göre yaptığı bir takım hamleler var. Doğru mu değil mi, kendi içlerinde yapacaklar bunun hesaplaşmasını. Ben bu kadar fazla oyuncunun devre arasında takıma çok katkılı olacağına inanmıyorum. Futbol bu, oyuncular gelir belki katkılı olur. Bizim transfer dönemimiz bitti, işimize bakacağız. Elimizdeki mevcut kadromuzun içerisinde genç ve tecrübeli oyuncularımız var. Onları harekete geçirmek için farklı şeyler düşüneceğiz, planlayacağız. Planladığımız gibi, ilk 3 yılın birinci yılını çok keyifli ve iyi bir şekilde ilk 10'un içerisinde bitirerek geçirmek istiyoruz."

KONYASPOR HAZIRLIKLARI

Öte yandan yeşil-beyazlılar, öğleden sonra İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı bulunan Sakho antrenmana katılmazken, Okan Kocuk ise salonda çalıştı. Basına açık olan antrenmanın ilk bölümü keyifli geçerken, oyuncular el topu oynadı. Daha sonra yeşil-beyazlı ekip, daha sonra taktik çalışarak antrenmanı noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.