Hava Durumu

Bursaspor'da kongre ertelendi!

Bursaspor'da kongre için gerekli 2 bin 247 üyenin imzası toplanamadı. Mesut Mestan'ın tek aday olarak seçime gireceği Olağanüstü Kongre'nin 2. oturumu 23 Haziran pazar günü gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da kongre ertelendi!

-Ali ŞAHİN-

Ali Ay ve yönetiminin aldığı olağanüstü kongre kararının ardından çok sayıda Yeşil Beyazlı taraftar ve kongre üyesi bugün, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'na gitti. Mesut Mestan'ın tek aday olacağı kongrenin gerçekleşmesi için en az 2 bin 247 kişinin katılım göstermesi ve hazirun cetvelini imzalaması gerekiyordu.

512 İMZA

Kongre için Hazirun imzaları 10:20 itibarıyla alınmaya başlandı. Bu sürede Stadyum içinde kürsü ve platform kurulmuş olmaması dikkat çekti. Saat 11.00 itibariyle bitmesi gereken imza işlemi, 12.00'ye kadar uzatılsa da yeterli imza toplanamadı. Yaklaşık bin 500 kişinin bulunduğu stadyumda 512 kongre üyesinin hazirun cetveline imza atması dikkat çekti.

2. OTURUM 23 HAZİRAN'DA

Yeterli çoğunluğun sağlanamamasının ardından Mesut Mestan'ın tek aday olarak seçime gireceği olağanüstü kongre ertelendi. Kongrenin 2. oturumu 23 Haziran pazar günü saat 11.00'de yine Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda çoğunluk aranmadan gerçekleştirilecek. Kongrenin ardından Mestan resmen Bursaspor başkanı unvanını elde edecek.

'YARISI BENİM'

Öte yandan kongre için Bursa Büyükşehir Belediye Stadumu'na gelen ve gazetecilere kısa bir açıklama yapan Bursaspor başkan adayı Mesut Mestan'ın konuşmasında en dikkat çekeni ise mevcut başkan Ali Ay ile yaşadığı diyalog oldu. Mesut Mestan'a Ali Ay'ın kadrodan oyuncu satma gibi bir düşüncesinin olduğu duyumları hakkındaki görüşü soruldu. Mestan bu soruya, "Ali Ay bana takımdan oyuncu satmak istediğini söyledi. 'Yarısını kendim alacağım, yarısını da kulübe vereceğim' ifadelerini kullandı. Ben de 'Biz bu şekilde kulübü döndüremeyiz' dedim. Bu ifadelerimin ardından bana farklı bir şey söylemedi" ifadelerini kullandı. Mestan'ın bu açıklamalarını kulüp televizyonunun da naklen yayınlaması dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.