Hava Durumu

Bursaspor'da kupa mesaisi

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Ankara ekibi Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2017 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da kupa mesaisi

Ali ŞAHİN

Süper Lig'de ilk 9 haftayı 4 galibiyet 4 yenilgi ve 1 beraberlik sonucu topladığı 13 puanla 8. sırada geçen Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında bugün TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak. Cebeci İnönü Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00'te başlayacak. Mücadele aSpor'dan naklen yayınlanacak.

DÜDÜK ALİ ŞANSALAN'DA

Bu yılki Ziraat Türkiye Kupası macerasına Tarsus İdmanyurdu karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetle başlayan Yeşil Beyazlılar, zayıf rakibi Yeni Altındağ Belediyespor karşısında tur arayacak. TFF'den yapılan açıklamaya göre müsabakayı Çanakkale Bölgesi Süper Lig Hakemi Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Abdullah Bora Özkara yaparken mücadelenin 4. Hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak.

ASLAR KULÜBEYE

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'in 3. Lig temsilcisine karşı Tarsus maçında olduğu gibi ligde forma şansı bulmakta zorlanan oyunculara şans vermesi bekleniyor.  Fransız çalıştırıcının sahaya Muhammed Şengezer, İsmail Konuk, Onur Atasayar, Merter Yüce, Sinan Bakış, Deniz Yılmaz, Paschal Okoli ve Kofi Atta gibi çıkması bekleniyor.

SADECE 50 TARAFTAR

Karşılaşmanın oynanacağı stadyumun kapasitesi sebebiyle sadece 50 Bursaspor taraftarı mücadeleyi tribünden izleyebilecek. Konuyla ilgili Bursaspor yönetimi resmi sitesinden bir açıklama yayınlarken "Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından kulübümüze yapılan bilgilendirmede Cebeci İnönü Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada taraftarımız için misafir tribün kapasitesinin 50 kişilik olduğu ve fazla seyircinin stadyuma alınmayacağı bildirilmiştir" denildi.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Bursaspor, Yeni Altındağspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman çabukluk çalışmasıyla devam etti. Yeşil Beyazlılar daha sonra tam sahada taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Timsah dün öğle saatlerinde karayolu ile Ankara'ya giderek maç saatini beklemeye başladı.

PİLOT KAYSERİ'Yİ AĞIRLIYOR

Öte yandan Bursaspor'un 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa ise Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında bugün Süper lig ekibi Kayserispor'u konuk edecek. Minareliçavuş Spor Tesisleri'nde oynanacak karşılaşma 14.30'da başlayacak. Ligde 9 haftada yalnızca 1 galibiyet alarak 16. sırada yer alan Bursa ekibi, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak için sahaya çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.