Hava Durumu

Bursaspor'da mali krizi fırsata çeviriyorlar! Sayı 6'ya çıktı

Bursaspor'un küme düşmesinin ardından, serbest kalmak için kulübe ihtar çeken oyuncu sayısı 6'ya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da mali krizi fırsata çeviriyorlar! Sayı 6'ya çıktı

-Ali ŞAHİN-

Bursaspor'un küme düşmesinin ardından yaşanan mali krizi fırsata çevirmeye çalışan oyuncular takıma ihtar çekmeye devam ediyor. Sözleşmeleri gereği maaşlarını alamadıkları için kulübe ihtar çeken oyunculara gereken ödeme yapılmazsa serbest kalacaklar ve Bursaspor bu transferlerden para kazanamayacak. Oyuncular ise bonservisi olmadığından Süper lig kulüpleri ile daha rahat pazarlık yapabilecek.

BADJİ'YE ÖDEME YAPILDI

Yeşil Beyazlı takımın kaptanı Ertuğrul Ersoy'un yanı sıra, Yusuf Erdoğan, Onur Atasayar, Santiago Vergini ve Abdullahi Shehu alacaklarını tahsil edemediklerini gerekçe göstererek kulübe ihtarname gönderdi. Ligin sona ermesiyle kulübe ilk ihtarı çeken Badji'ye ise ödeme yapılarak serbest kalmasının önüne geçilmişti.

UMUT DA FURYAYA KATILDI

Yeşil Beyazlılar'da yaşanan bu ihtar furyasına son olarak da Umut Meraş katıldı. Bursaspor'un geçen sezonun son gününde Boluspor'dan kadrosuna kattığı ve bu yıl para kazanmak istediği 23 yaşındaki oyuncuya 15 gün içerisinde ödeme yapılmazsa oyuncu serbest kalacak. Umut Meraş için Beşiktaş'ın devrede olduğu ve 1,5-2 milyon avro arasında bir teklif yaptığı da gelen haberler arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.