Hava Durumu

Bursaspor'da parola mutlak 3 puan!

Bursaspor, Atiker Konyaspor'u yenerek, ligde kalışını ilan etmek istiyor.  Yeşil beyazlıların teknik direktörü Mustafa Er, ilk kez seyircisi önüne çıkacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi'nin FIFA kokartlı hakemlerden Ali Palabıyık yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da parola mutlak 3 puan!

Spor Toto Süper Ligi'nin 31. Haftasında, Bursaspor, düşme hattı ile ilişkisini tamamen kesebilmek için sahasında Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Yeşil beyazlılarda hedef rakiplerini ilk maçta olduğu gibi yenerek düşme hattı ile arasındaki bağı koparmak ve kalan üç karşılaşmasını ise stresten, baskıdan uzak bir şekilde oynamak istiyor.

HAKEM ALİ PALABIYIK

Bursasporlu taraftarların büyük ilgi gösterdiği karşılaşma Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak. Maçın Ankara Bölgesi'nin FIFA kokartlı hakemlerinden Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ile Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Mustafa Öğretmenoğlu. Palabıyık Bursaspor'un 12 maçını yönetirken, yeşil beyazlılar bu maçlarda 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

KONYASPOR 5 MAÇTIR GOL YEMİYOR

Sergen yalçın'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından Aitker Konyaspor'da gözle görülür bir gelişme yaşandı. Yeşil beyazlılar, Sergen yalçın ile oynadıkları son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik atmayı başardı. Ve Konyaspor bu mücadelelerde 9 gol atmayı başarırken kalesinde ise hiç gol görmedi. Son 5 maçta takıma dahil olan Samuel Eto'o ise bu maçlarda 5 gol 1 asist ile oynadı.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

Bursaspor ile Atiker Konyaspor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda yeşil beyazlılar f9 galibiyet, 9 beraberlik alırken 10 mücadeleyi ise kaybetti. Bursa'da oynanan maçlarda ise Bursaspor'un rakibine oranla ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Timsah, oynanan 21 karşılaşmada rakibini 15 kez yenerken, 3 beraberlik, üç yenilgi aldı.

TİMSAH'IN GOLCÜSÜ STANCU

Bursaspor bu sezon ligde 39 gol atmayı başarırken, bu gollerin yüzde 51'lik bölümü Rumen oyuncu Bogdan Stancu'dan geldi. Stancu bu maçlarda 8 gol atarken, 2 asist te yapmayı başardı. Yeşil beyazlıların kaptanı Arjantanli Pablo Martin Batalla ise 5 gol, 5 asist ile takımın en başarılı ismi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Timsah'ta Dzon Delarge ise 5 golle en çok gol atan üçüncü isim.

KAPALI GİŞE

Bursaspor yönetimi, Konyaspor maçı öncesi bilet fiyatları 5 TL'ye kadar düşürürken, yeşil-beyazlı taraftarlar ise karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriyor. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yalnızca VIP ve batı alt tribününde az sayıda bilet kaldığı gözlendi. Kalan biletlerin de maç saatine kadar satılması ve taraftar rekorunun kırılması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip, bu sezonun 15. haftasında oynadığı ve toplamda 38 bin 108 biletli seyircinin tribünden takip ettiği Fenerbahçe karşılaşmasında rekor kırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.