Hava Durumu

Bursaspor'da sağ bek için sürpriz aday

Sağ bek arayışlarını süren Bursaspor'un, Olympiakos forması giyen 25 yaşındaki Norveçli Elabdellaoui'ya teklif yaptığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2017 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2017 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da sağ bek için sürpriz aday

Transferi bu hafta içinde bitirmek isteyen Yeşil Beyazlılar Erdem özgenç ile yollarını ayırdıktan sonra Serdar'ın iyileşememesi sebebiyle sağ beke Barış Yardımcı'yı transfer etmişti. Fransız çalıştırıcı Le Guen'in bu bölgedeki diğer oyuncu Boban Jovic'i kadroda düşünmemesi ve Polonya'ya kiralık göndermesinin ardından Barış'ın alternatifi kalmamış Lig'deki ilk maçların son dakikalarında Badu sağ bekte oynamıştı.

LE GUEN İSTİYORDU

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Paul Le Guen'in ısrarla istediği sağ bek konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeşil Beyazlılar'ın Başkanı Ali Ay'ın divan kurulundaki 'transfer yapılacak' açıklamasının üzerinden 24 saat geçmeden, 25 yaşındaki Arap Asıllı Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui için Yunan ekibi Olympiakos'a teklif yapıldığı öne sürüldü.

CITY'YE GİTTİ

25 yaşındaki Omar Elabdellaoui Arap asıllı olmasına rağmen Norveç Milli Takımını tercih etti. Norveç'le 24 maça çıkan Omar Elabdellaoui, Galatasaraylı Martin Linnes'in önünde takımın ilk 11 oyuncusu olarak forma giyiyor. Norveç'ten 16 yaşında Manchester City altyapısına giden Elabdellaoui, oradan Stromsgodset IF, Feyenoord, Eintracht Braunschweig gibi takımlara kiralandı. Ardından Eintracht Braunschweig'e transfer olan Elabdellaoui'nin son durağı ise Olympiakos'a oldu.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Geçen sezon devre arasında 1 milyon avroya Hull City'e kiralanan futbolcu yeniden Olympiakos'a dönerken burada mutlu olmadığı ve başka bir takıma gitmeye sıcak bektiği öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncu geçen sezon 13 maçta sahaya çıkarkan 1 gol 1 asist yaptı. Elabdellaoui Yunan ekibinin bu sezon Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Partizan'a karşı oynadığı 2 maçta da 90 dakika sahada kaldı. Kulübüyle sözleşmesi bu sene bitecek oyuncu için Yeşil Beyazlılar'ın cüzi bir bonservis ödeyerek transferi gerçekleştirmeye çalıştığı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.