Hava Durumu

Bursaspor'da tatsız prova

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Balıkesirspor'a konuk olan Bursaspor sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da tatsız prova

Ali ŞAHİN

Özlüce'deki 3. etap çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçını Keçiörengücü ile oynayan ve rakibini 4-0'la geçen Bursaspor, dün de TFF 1. Lig ekibi Balıkesirspor'la karşılaştı. Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi çok sayıda taraftar takip etti. Maça iyi başlayan taraf ev sahibi Balıkesirspor olurken 5. Dakikada ters bir kafa vuruşu yapan Aziz Behich kendi ağlarını sarsarak Kırmızı Beyazlılar'ı 1-0 öne geçti.

AZİZ BEHICH DENGELEDİ

Mücadelenin 12. dakikasında uzun topla çıkan Bursaspor'da, Aziz sol kanatta topla buluşurken ortasında Stancu dokunamadı. İlk 15 dakikayı Balıkesirspor oyun olarak da üstün geçerken 19. Dakikada skoru denge geldi. Bu dakikada sağ kanattan etkili gelen Bursaspor'da yapılan ortayı Balıkesir savunması kesse de ceza sahasına inen top Aziz Behich'in önünde kaldı. Avusturalyalı oyuncu sağ ayağıyla topu çatala göndererek skoru 1-1 yaptı.

DENİZ KAÇIRDI

Karşılaşmada 30 dakikalık bölümde topa daha fazla sahip olan takım ev sahibi olurken Bursaspor uzun toplarla çıkmaya çalıştı. 32. dakikada Batalla'nın savunmanın arkasına attığı topla hareketlenen Deniz Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kalsa da son vuruşta başarılı olamadı. 35'te ise Jorquera etkili vursa da skor değişmedi. İlk yarının son dakikalarında etkinliğini artıran Bursaspor üstünlük sayısı için yüklense de başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

BARIŞ SAKATLANDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iki takım aynı kadrolarla çıkarken devrenin ilk 10 dakikalık bölümü düşük tempoda geçti. 61. dakikada topsuz alanda yerde kalan Barış Yardımcı'nın yerine Ertuğrul oyuna dahil oldu. 64. dakikada etkili gelen Balıkesir'de Abdülkadir Harun'u geçse de son vuruşu yapamadı. Pozisyonun dönüşünde etkili gelen Bursaspor'da Batalla ve Deniz rakip ceza sahasında anlaşamayınca kaleci topa sahip oldu.

EKONG KURTARDI

74. dakikada Balıkesir etkili gelirken Harun kalesini gole kapatmayı başardı. Son 15 dakikaya girilirken iki takımın hocası da  oyuncu değişiklikleriyle süre alamayan öğrencilerine şans verdi. 78. Dakikada Pascal çıkarken topu kaptırdı. Balıkesir 2'ye 2 hücum ederken ceza sahası içinde Ekong müdahale ederek pozisyonu kornere çeldi. Bu pozisyondan 2 dakika sonra yine Ekong, Harun'u geçen topu çelmeyi başardı.

FOXI SKORU BELİRLEDİ

Son 10 dakikalık bölüme girilirken oyun ritmini yakalayamayan Bursaspor dağınık bir görüntü sergilemeye başladı. 82. dakikada ise Yeşil Beyazlılar'ın çıkarken kaptırdığı topla sağ kanattan gelen Balıkesirspor ceza sahası içinde topla buluşan Foxi düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. 86'da beraberlik için yüklenen Bursaspor'da John'un ortasını Sinan arka direkte kafayla indirse de savunma pozisyonu uzaklaştırdı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Balıkesirspor maçı 2-1 kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.