Hava Durumu

Bursaspor'da tehlike çanları! Paraşüt açılmıyor...

Trabzon yenilgisiyle düşme hattındaki ateşi iyice hissetmeye başlayan Bursaspor'a hoca değişikliği ve Sakho'nun dönüşü de çare olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2019 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2019 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da tehlike çanları! Paraşüt açılmıyor...

Ali ŞAHİN

Trabzonspor karşısına yeni Teknik Direktörü Mesut Bakkal'la beyaz bir sayfa açmak için çıkan Yeşil Beyazlılar, yine hüsrana uğradı. Fırtına'ya 1-0 kaybeden Bursaspor, üst üste 3. kez sahadan puansız ayrıldı. Bu sonuçla 28 puanda kalan Yeşil Beyazlılar düşme ateşini de iyice hissetmeye başladı.

GOL ATAMIYOR!

Sezon başından beri gol yollarında sorun yaşayan Bursaspor'da en golcü isim olarak 5 gollü Aytaç kara dikkat çekiyor. Sakatlıklarla başlayan sezonda Timsah'ın sert düşüşüne iyileşen oyuncular da çare olamadı. Şu an 24 golle ligin en az fileleri havalandıran takımı olan Bursaspor aynı zamanda ligin en az gol yiyen 3. Ekibi konumunda.

14 MAÇTA 1 KEZ

Süper Lig'de çıktığı son 14 maçta sadece 1 kez kazanabilen Bursaspor 6 kez de berabere kaldı. Bu süreçte 7 maç kaybeden Timsah hanesine sadece 9 puan yazdırabildi. Son 14 maçında 8 kez fileleri havalandırabilen Bursaspor kalesinde ise 17 gole engel olamadı. Yeşil Beyazlılar'ın bu süreçteki 8 maçta gol atamaması ise dikkat çekti.

İLK YARININ GERİSİNDE

Ligin ilk 11 haftalık dilimine 7 beraberlik, 2 galibiyet ve 2 yenilgi sığdıran Bursaspor 13 puan toplamayı başardı. Yeşil Beyazlılar ligin 2. Yarısında aynı rakiplerle oynadığı maçlarda ise 4 beraberlik, 1 galibiyet ve 6 yenilgi aldı. Bu süreçte 7 puan alabilen Timsah son 2 sezonda olduğu gibi Süper Lig'in ikinci devresinde ilk yarının gerisinde kaldı.

KRİTİK SÜREÇ

Bursaspor ligin kalan 6 haftasında birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanında boy gösterecek Yeşil Beyazlılar ardından düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Akhisar'ı konuk edecek. Timsah ertesi hafta da Erzurum deplasmanına çıkacak. Ligin 32. Haftasında Antalya'ya konuk olacak Bursaspor 33. Haftada Göztepe'yi ağırlayacak. Bursaspor sezonun son maçını ise Malatya'da oynayacak.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.