Hava Durumu

Bursaspor'da yeni hedef Sılvıo

Sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un Portekizli Silvio ile ilgilendiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2017 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2017 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da yeni hedef  Sılvıo

-Ali ŞAHİN-

Süper Lige Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Yeşil Beyazlılar'da, Sakaryaspor'la oynanan hazırlık maçının ardından Teknik direktör Paul Le Guen antrenman eksiği olan oyuncuların form tutup takıma uyum sağladığını belirtmişti. Çalışmalarını da ara vermeden Özlüce Tesislerinde sürdüren Yeşil Beyazlılar'ın sağ bek ve kanat için de oyuncu arayışları sürüyor.

PORTEKİZ'DE ARANIYOR

Sağ bek konusunda öncelikli olarak yerli oyuncu arayan Bursasporlu idareciler alternatif olarak da yabancı isimlerle ilgili araştırma yapıyor. Bu bağlamda Portekiz'de çalışmaları yürüten idarecilerin bir yandan da sağ bek için arayışa giriştiği öne sürüldü. İddiaya göre Yeşil Beyazlı yöneticiler şu anda boşta olan ve bir dönem Atletico Madrid ve Benfıca'da yıldızlaşan Silvio ile ilgileniyor.

ŞU AN BOŞTA

Futbola Benfıca altyapısında başlayan oyucu 2011'de ülkesinden ayrılarak Atletico'nun yolunu tutmuştu. İspanya'ki ikinci senesinde beklentinin altında kalan Silvio ertesi yıl yeniden ülkesine döndü. 3 yıllığına Benfıca'ya kiralanan Portekizli 2016 yılında da İngiltere ekiplerinden Wolverhampton'a satıldı. Ada ekibiyle olan sözleşmesi sona eren oyuncu geçen sezon sonu itibarıyla boşta bulunuyor.

BONSERVİSİ YOK

Geçen sezon yalnızca 7 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 1'i UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 9 kupa kazandı. Portekiz Milli Takımı'nda da 11 kez forma giyen oyuncunun yeniden eski günlerine dönebileceği bir kulüpte oynamak istediği belirtildi. Öte yandan Yeşil Beyazlılar'ın bonservis ödemeyeceği Portekizli için yıllık 750 bin avro dolayında bir maaş teklif edeceği ve 2 yıllık sözleşme önereceği gelen bilgiler arasında. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.