Hava Durumu

Bursaspor, Daçka'ya karşı

BSL'ye TOFAŞ galibiyeti ile başlan Frutti Extra Bursaspor bugün zorlu Daçka deplasmanında zafer arayacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2019 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2019 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor,  Daçka'ya karşı

Ali ŞAHİN

Tarihinde ilk kez Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Frutti Extra Bursaspor 2. Haftada EuroCup ekibi Darüşşafaka Tekfen'e konuk olacak. Bugün Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 17:30'da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Serkan Emlek, Halil Halil ve Hüseyin Çelik hakem üçlüsü yönetecek.

ZAFERLE BAŞLADI

Kuruluşundan  5. yıl sonra BSL'da mücadele etmeye hak kazanan Frutti Extra Bursaspor ilk maçında TOFAŞ'ı konuk etmişti. Büyük çekişmeye sahne olan maçı taraftarının desteği ile kazanan Yeşil Beyazlılar ilk sınavından zaferle ayrılmıştı. Timsah'ın yabancıları Freeman, Cris Jones ve Perry Jones TOFAŞ önündeki performanslarıyla büyük beğeni toplamıştı.

2'DE 2 YAPTILAR

Bu sezon Ülkemizi EuroCup'ta temsil eden Darüşşafeke Tekfen oynadığı oyunla dikkat çekti. BSL'nin ilk maçında Arel Üniversitesi Büyükçekmece'ye konuk olan yeşil Siyahlılar karşılaşmayı 92-85 kazanmayı başardı. Hafta içinde de EuroCup'ta boy gösteren temsilcimiz yeni bir oluşuma giden Cedevite Olimpija Ljubljana deplasmanında büyük bir sürprize imza attı ve karşılaşmayı 79-73 kazandı.

İSİM SPONSORU ULUDAĞ

BSL'deki ilk maçına sponsorsuz çıkan Bursaspor'a en büyük destek yine Uludağ İçecek'ten geldi. Firma Bursaspor'a isim sponsoru oldu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada "Uludağ İçecek ve kulübümüz arasında yapılan yeni anlaşmayla beraber Basketbol Takımımızın yeni ismi 'Frutti Extra Bursaspor' oldu. Basketbol takımımız 5 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da oynanacak maçta ilk defa yeni ismi Frutti Extra Bursaspor ile sahaya çıkacaktır. 10 Ekim 2019 Perşembe günü Bursa'da düzenlenecek basın toplantısıyla anlaşma detaylarının paylaşılacağı yeni iş birliğinin başta Frutti Extra Bursaspor olmak üzere tüm basketbol camiasına ve Bursa'ya hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.