Hava Durumu

Bursaspor'dan muhteşem dönüş!

Bursaspor hakem hatalarının damga vurduğu maçta karşılaştığı Akhisarspor önünde 2-0 geriye düşse de 3-2 kazanmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'dan muhteşem dönüş!

Ali Şahin

TFF 1. Lig'de play-off umutlarını mucizelere bırakan Bursaspor 24. maçında Akhisarspor'u ağırladı. Yeşil Beyazlılar karşılaşmaya oldukça istekli başlarken ilk 15 dakika ağırlıklı olarak Akhisar yarı sahasında oynandı. Akhisar'ın 18'de bulduğu atakta ceza sahasına girerken yerde kalan Nsima'nin pozisyonu için hakem Yiğit Arslan penaltıya hükmetti. Atışı kullanan Çekdar Orhan hata yapmadı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 25. dakikasında ise Akhisarspor hızlı çıktı. Sağ kanttan savunmanın arkasına atılan topa sol kanttan iyi koşan ve savunmanın aksamasını fırsat bilen Delarge skoru 2-0 yaptı.

Emirhan hasreti bitirdi

Maçın 29. dakikasında ise Nsima bir kez daha yerde kalınca hakem Yiğit Arslan 2. kez penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Delarge'a bu kez Ataberk gol izini vermedi. Maçın 35. dakikasında Bursaspor aradığı golü buldu. Sağ kanattan İsmail Çokçalış'ın yaptığı orta savunmadan sekince boş durumdaki Emirhan'ın önünde kaldı. Bursaspor'un genç oyuncusu sert bir vuruşla farkı 1'e indirdi. Bursaspor bu golle 3 maçlık skor hasretini de dindirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Akhisar'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

MUSTAFA ER ATILDI

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er maçın ikinci yarısına Özer, Ramazan, Aykut ve Çağatay'ı oyuna alarak başladı. İkinci 45 dakikada Bursaspor daha etkili olurken 63'te Ramazan'ın sert şutunu kaleci Lukac güçlükle çeldi. Oyunu rakip yarı sahaya yıkan Yeşil Beyazlılar topu etkili noktaya taşımakta ise güçlük çekti. Maçta yaşanan hakem hatalarına itiraz eden Mustafa Er 75'te ikinci sarı kartını görerek tribüne gönderildi.

SON SÖZ BURAK'TAN

Karşılaşmanın 81. dakikasında gelişen Bursaspor atağında ceza yayında topla buluşan Özer Hurmacı dönerek yaptığı şık vuruşla skoru 2-2 yaptı. 88'de Özer'in ceza sahası içinde atmaya çalıştığı pası kemek isteyen Akhisar savunmasında yapılan ters vuruş kaleciye çarparak dışarı çıktı. 89'da Taha'nın pası ile Bursaspor uzun topla çıktı. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Burak Kapacak Lokac'ı geçerek topu boş filelere yolladı ve takımını 3-2 öne geçirdi. Maçın son anlarından Emirhan ile Hasan Ali arasında gerginlik yaşanırken hakem iki oyuncuya da sarı kart gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.