Hava Durumu

Bursaspor deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak

TFF 1. Lig'in 22'inci haftasında Bursaspor, yarın deplasmanda Balıkesirspor'la kozlarını paylaşacak. Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2021 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2021 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak

Bursaspor, TFF 1. Lig'in 22'nci haftasında yarın Balıkesirspor'a konuk olacak. Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak müsabakanın başlama düdüğü saat 19.00'da çalacak. İki takım arasındaki bu önemli mücadeleyi Ankara bölgesinden Burak Pakkan yönetecek.

Pakkan'ın yardımcılığını Baran Eraslan ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Demokrat Özgür Güneş olacak. Her iki takım da hakem Burak Pakkan yönetiminde ilk kez bir maça çıkacak.

Bursaspor 31, Balıkesirspor 20 puanda

Son üç maçından galibiyetle ayrılamayan Bursaspor, Balıkesirspor maçında bu zinciri kırmak istiyor. Korona virüse yakalanan futbolcuların geri dönmesi ve sakat oyuncuların da iyileşmesiyle birlikte ideal kadrosuna yakın mücadele edecek olan yeşil-beyazlı takım, bu maçtan galip gelip puanını 34'e yükseltmek istiyor. Balıkesirspor ise son iki maçından 4 puan çıkarmayı başardı. 20 puana ulaşan kırmızı-beyazlılar, ateş hattının hemen üstünde yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.